Real Flight 7.0 ve istenirse free update 7.5 Kurulum ve update videoları

Merhabalar, Öncelikle böyle bir hobinin, ülkemizde yaygınlaşması için yaptığınız paylaşım ve emekler için tüm katılımcılara, öncelikle gelecekte bunlardan çok faydalanabilecek Oğullarım, ve daha sonra da kendim adına teşekkür ediyorum sizlere.
Yeni başlayan ve okuma-araştırma aşamalarını kısmen bitirmiş, uygulama kısmına geçmek üzere olan birisi olarak ben de link alabilir miyim ? Şimdiden Teşekkürler.
 
Real Flight 7.0 ve istenirse free update 7.5 Kurulum ve update videoları

Öncelikle konu için teşekkürler :saygilar: :)
Bende denemek istedim Real Flight ı fakat herşeyi videodaki gibi yapmama rağmen hatta (güncelledimde quad resmi geliyor) sonra da kumandayı tanıyamadım Diye uyarı veriyor İnterlink istiyor :( Kumandam THK sim kumandası daha önce g4 ü denerken tanımıştı ayrıca phoenixi halen aktif olarak kullanıyorum ama gelin görün ki rf 7.5/7.0 kumandayı görmüyor
Sizlere sorum abilerim videodaki haricinde bir şey yapıyor muyuz yoksa 7.0 /7.5 thk simde kullanılmıyor mu ?? Yada daha önce kullanan kullanıyor olan var mı thk sim ile ???
Teşekkürler... :RCKolik: :saygilar:
bende 9.5 var ama serial numbers yok paylaşabilir misiniz acaba
 
Rfde eğer orijinal değilse yapmak mümkün değil diye biliyorum. Ama Phoenix 5-6ya beklerim 😁
 
Phoneix degil, RF icin ihtiyacim var... Peki bu 7.5'a yukseltme konusu ?
 
Abi internetteki production keylerle aktifleştirdiğim RF 7 ve RF 7.5 kullandım. Onlar crackli gibi oluyor ve online uçuş imkanı olmuyor. Belki ek programlar kullanarak LAN üzerindenmiş gibi olabilir. Araştırmak lazım.

RF 8 kullandım fakat o orijinaldi, bir arkadaşımındı. Onda online uçuyorduk bol bol.