Real Flight 7.5 Online Etkinlik & Buluşma
Kadir SARIYILDIZ' Alıntı:
Doğukan ben daha bir kerecik gördüm seni phoenixte. Phoenix te hangi aralar host kuruyorsun. Saat ver o saatlerde aktif olmaya çalışırım. OVR ile online diğer pilotları izlemek nasıl olur acep şimdi aklıma geldi. güzel olur bence

Bu arada döngelim yok ama salı ya da çarşamba günü 1 3g, 1 normal 2 adet ve 1 adette orange satalitle beraber döngel gelecek. RF 7 yi Ankara'dayken kemalle birlikte denedik. Özellikle Mikadoları(700-800). Modeller bildiğin havada asılı kalıyor. Pek yerçekiminden etkilenmiyor gibi. Seri tic-toc yapınca torq düşeceğine daha bir seri oluyor. Yavaş yavaş tic-toc yapınca da yani fazla yüklenmeden bu sefer torq yerlerde geziyor. Sen akıllı adamsın. O işin olurunu bir araştır. RF'ı en fazla 5 serisine kadar kullanmıştım. Onlarda böyle bir saçmalık yoktu. Ayrıca tam simülatör olduğu için her türlü ayar yapılabiliyordu ama 7 versiyonunda seri hareketlerde torqun düşmemesi, yavaş hareketlerde ise fazla torq kaybı çok acaip saçma geldi. Birde modeli ağırlaştırmadan yerçekimi ile ilgili ne yapılabilirse bakmak lazım. Model bildiğin havada asılı kalıyor. Diğer modelleri denemedim gerçi ama kullanmak istediğim modeller mikadolar sadece. Şu işe bir el at

.
Kadir abi , Phoenix online Etkinlik&Buluşma başlığı altında çok paylaştığım oldu sen denk gelememişsin sanırım

Orada açıyorum ama gelen kimse olmuyor neredeyse. Ben her akşam simde oluyorum ama online yapmıyorum.
Abi aynı durumdan bende yakınıyordum , tic-toc yaparken dediğin gibi model daha da torklu olmaya başlıyor ve gerçeklikten uzaklaşıyor.
Genelde stok indirdiğimiz modeller bu şekilde , bu konuyu araştırıyorum geçtiğimiz pazar akşamından beri. Ayarlanmış bazı modeller var , kullanıcıların kendilerine göre ayarlayıp internette paylaştıkları.
1 tane Alees Rush 750 modelini indirdim ve gerçekten Phoenix hissiyatı verdi. Biraz sağır ayarlanmış ve tictoclarda doğru zamanda komut vermezsen model torkdan düşerek yer çekimine maruz kalıyor ve yere düşmeye çalışıyor

Stok indirilen hiç bir modelden tat alamadım , hepsinin üzerinde oynadım. Kimisinin Gyro gainleri fazla , kimisi çok agresif , kimisinin kuyruğu çok hızlı , kimisinin deviri ya çok fazla ya da çok az. Hepsi ile oynadım denedim en çok tat veren şuan RF'nin kendi içerisinde bulunduğu Gaui X7de gerçekliği yakaladım. Tabi biraz ince ayar yaparak. Ama o indirdiğim Alees Rush 750 modeli de güzel.
Knife Edge sitesinden Goblin 770 indirin bir bakın derim , modeli kullanmak neredeyse imkansız. O kadar agresif ayarlanıp bırakılmış ki hiç tat alamıyorsunuz. Kuyruğu 720 de (son limit) dönecek şekilde ayarlayıp bırakmışlar. Sonuç olarak kendinize göre ayarlamanız gerekiyor.
Bir de nextRC simülatörü indirdim , almayı düşnüyordum demo versiyonnunu denedim. 2 dakika oynama imkanı veriyor. Fiziksel olarak RF'ye yakın ama grafik hissiyatı çok daha gerçekçi olduğu için NextRC daha güzel geliyor. Orada ki modellere ayar yapmak daha kolay ve güzel. Hatta profesyonel pilotların kendi ayarları mevcut modeller üzerinde. İsterseniz onların ayarlarında uçabiliyorsunuz. Tercih olarak NextRC seçerdim sanırım ama parayla olduğu için şimdilik rafta duruyor. İlerde almayı düşünebilirim.