Real Flight G 4.5 Gaz Ayarı

Katılım
16 Eyl 2020
Mesajlar
61
Tepkime puanı
46
Yaş
30
Konum
Bilecik
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba değerli Rc Kolik Ailesi.Benim bir sorum olacak. RF 4.5 kullanıcısıyım.İlgi alanım helikopter.Fakat simulatörde şöyle bir sorunum var.Bütün kalibreler tam.Yani helikopter sorunsuz şekilde uçuyor.Ama ben gaz vermeden kendi oto gaz veriyor. CTRL-G yapıyorum,önce gazı açmak için.Fakat ben gaz vermeden paller dönüyor.Bu işin çözüm yolu nedir üstadlarım.?
---
Kolay gelsin,Hayırlı akşamlar...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ama ben gaz vermeden kendi oto gaz veriyor. CTRL-G yapıyorum,önce gazı açmak için.Fakat ben gaz vermeden paller dönüyor.Bu işin çözüm yolu nedir üstadlarım.?
Muhtemel Idle-up açık olduğu için Ctrl+G ile Throt-Cut devre dışı bırakınca paller dönüyor. Idle-up kapatıp, normal modda geçmek için Crtl+F basıp bir deneyin.
 
Bu niye problem oldu merak ettim :) Helikopterlerde gaz kesmeye ihtiyaç duymayıp pallerin açısını kullanarak modelin irtifasını belirliyoruz zaten.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
@Ali Haydar GÖK , Hocam zaten simulatör hayal ettiğimiz ortam değil midir ? Yani nasıl söylesem, bende bütün fonksiyonların benim kontrolümün altında olmasını istiyorum.Yani gaz verince helikopterin yukarı aşşağıya inmesini istiyorum.Ama benim sim de oto gaz kendi oluyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
CTRL+F yapınca okla gösterdiğim yer değişiyor.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol