RF7 Heli orientation modu bitirebilen var mı?

Düz pozisyonlar zaten sorun değil ki. Model tersdeyken asıl sorun başlıyor :D
 
Bu da demek ki ters yönde orantasyon tam oturmamış demektir :D Tek çare bolca çalışmak. Sonra bir bakacaksın haftalardan geçemedin 2-3 seviyeyi ard arda birden geçmişsin :)
Mehmet abi modellerin hiçbiri benim modelim gibi değil. Hepsi kusursuz uçuyor. Gerçekle çok alakasız tepkiler veriyor model. Hatta model tepki vermiyor. Öyle olunca sim çalışmak istemiyor insan. Sim çalışmayınca o moduda bitirmek için pek uğraşmıyorum. Biraz sabırla bitirebilirim zaten. Çünkü her şekilde zaten hover yapabiliyoruz. Biraz daha uğraşmak gerekiyor sadece.
Gerçekçi olsa uğraşılır belki
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
RF kullanmayali uzun zaman oldu, ancak genel olarak simulasyonlarda gozlemledigim durum su ki, duragan hareketleri yapmak simde gercekten daha zorken, alan tarayan hareketleri yapmak daha kolay. Modelin yere gore nispeten hareketsiz oldugu hareketlerde, gercek hayatta model havaya daha iyi tutunuyor, simde tas gibi irtifa kaybediyor. Tersine, alan tarayan hareketlerde simde sabit bir irtifa tutturmak gercektekinden cok daha kolay oluyor. Tamamen kisisel hissiyatimdir, baskasi farkli hissediyor olabilir.