Ritewing Dark Uçak planı

Berkay Uçan

Yeni Uye
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
22
Tepkime puanı
9
Yaş
26
Konum
Manisa
İlgi Alanı
Uçak
Merhaba tekrardan Thrust Vectoring konusundaki yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bende orada okuduğum bilgilerle kendime bir model aramaya karar verdim. Bir tık akrobatik olsun ama arkadan itişli olsun çevik olsun yapımı kolay olsun derken hiçbir şey bulamadım anladım ki çok şey istiyormuşum.
Öncelikle akrobatik istersem arkadan itişlı olamıyor bunun nedenini düşük hızlarda kontrol yüzeylerin üzerinden yeterince hava geçmediği olduğunu düşündüm. Biraz daha araştırınca hoź bir model buldum Adı Ritewing Dark.

Bu modelin büyüklü küçüklü bir çok varyantı var kanat yapısı symetrical e benziyor yani fpv densede uçuşlara baktığımda biraz da sportif e benziyor bende bunu yapmak istedim. Malzeme olarak balsa, depron strafor dan herhangi birini kullanmak istiyorum. Fakat modelin planı nı bulamadım genelde hep hazır alınmış modeller. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ben aerofred gibi sitelerde aradım ama bulamadım.
Veya bu modeli türkiyede herhangi bir yerde lazer kesim veya farklı bir teknikle ürettirebilecegim bir yer var mı?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Tıpkısının aynısı olmak zorunda değil. Resmine bakarak o malzemeler ile iyi bir planlama ile bu modeli pek ala yapabilirsin.
 
Tıpkısının aynısı olmak zorunda değil. Resmine bakarak o malzemeler ile iyi bir planlama ile bu modeli pek ala yapabilirsin.
Hocam o kadarda tecrübeli değilim daha önce plandan sadece 2 uçak yaptım bir tanesini yaparken kendi yorumumu katmıştım pek hoş olmadı.
Şekli falan çok hoşuma gitti uçağın internette biraz daha dolaştım ama hiçbir yerde plan yok fiyatına baktım olmadı hazır alıyım diye 350 dolar bana baya yüksek geldi sadece gövde için.
En son youtube birini gördüm kendi yapmış daha önce başkalarına planları atmış mail attım banada atarsa burada paylaşırım