Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Örnek olarak RTF (Ready to Fly - Uçuşa Hazır Kitler) kitler kumandasıyla birlikte gelir, ben başka bir kumanda istiyorum veya herhangi başka bir elektroniği istemiyorum diyemezsin. Kutuda ne varsa hepsini almak zorundasın. p Çoğu durumda bu durum pek ekonomik olmaz. Örnek olarak senin zaten kumandan vardır mesela, boşyere kumandaya tekrar para vermiş olursun. Aynı şekilde şarj aleti, pil vs. vs... Eğer elinde modelcilikle ilgili hiçbir ekipman yoksa değerlendirilebilir belki ama kutu içeriğindeki ekipmanlar çok önemli, sonrasında başka modellerin içinde kullanabileceğin kalıcı ekipmanlar olmalı mutlaka.
İyi tarafı şu ki modelin ayarları dahil yapılmış, uçmaya hazır olarak eline geçer. Büyük bir kolaylık elbette, özelliklede kısıtlı zamanı olan insanlar için.
Ama ben olsam özelliklede bu işi öğrenmek istiyorsam kit almayı tercih ederim. Kitini yaparken aynı zamanda ilerisi için çok önemli bilgiler de kazanmış olursun.
Mehmet abin haklı, aklına takılan şeyleri soracaksın elbette ama önce bu soruları ilk soran ben olmayabilirim diye düşünüp küçük bir araştırma yapman gerek.
Abilerim oncelikle ozur dilerim ama ayarlar setup basligini gorunce ben kumanda setup zannetigim icin bakmamistim mehmet abicim sonraki sorunun cevabi olan trex 450 pro v2 super combo yu o konuyu okuyarak bulmustuk biraz tembellik yaptigim icin ozur dilerim
utku tamam kardeşim ama bu forumda çevre gibi boş yere kirletmemek lazım.mesela rtf yazan herkes tarih güncel oldugu için önce senin konunu bulur ama bi şine yaramaz vs. biraz daha dikkatli ol tembellik demişssin ama konu açmak daha uzun sürüyor ara butonuna tıkla ve istediğini yaz illaki bulursun.bulamazsan tum kapılar acık.hadi iyi forumlar sana
o butce bende olacak var ya uçururum ulen forumu(ucururum derken ilanları somurmek hepsini kapatmak babında).gider bir 700 alırım mis gibi yada bi nitro uçak + mini titan gibi bi heli dizerim ortalama bi elektronikle.
utku iyi değerlendirirsen cok iyi butcen var.illede sıfır alıcam dersen bilemem ama guvenilir ellerden alınacak 2.el sıfırdan daha iyidir diye dusunuyorum ve yarı yarıya fiyat farkı oluyor 2.el ile sıfır arasında genelde.ilk hedef iyi bir kumanda 2.hedef model olmalı bunu unutma kumanda charger gibi elektronikleri bi kere alıp yıllarca kullanırsın.