Merhaba arkadaşlar 90mmlik bi quad yaptım f4 mini + osd fc var 1104 motor. Şöyleki ne yaptıysam sağa geriye çapraz şekilde bir çekme var ve bunu çözemedim. Ve bu çekme olayı kalkıştan 30 saniye sonra falan başlıyo.
Şöyleki trim ayarlarından ayarladım havadayken biraz iyileşme oluyor fakat inip tekrar kalkarken busefer arm edince sola veya ileri takla atıyor cihaz.
Acaba motorlarmı sorunlu dedim motorları pervaneleri değiştirdim yine aynı bence sorun fc de kalibrasyonunu düzgün bir zeminde yaptım bir gelişme olmadı. Çekme yaptığı yönün tersine eğim verip kalibre ettim yine olmadı. Her şekilde sağ arkaya çekme var
sizce başka ne yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Şöyleki trim ayarlarından ayarladım havadayken biraz iyileşme oluyor fakat inip tekrar kalkarken busefer arm edince sola veya ileri takla atıyor cihaz.
Acaba motorlarmı sorunlu dedim motorları pervaneleri değiştirdim yine aynı bence sorun fc de kalibrasyonunu düzgün bir zeminde yaptım bir gelişme olmadı. Çekme yaptığı yönün tersine eğim verip kalibre ettim yine olmadı. Her şekilde sağ arkaya çekme var
- Kontrol Kartınız
- F4mini + osd
- Model Sınıfı
- 90mm
- Motor, Pervane ve ESC
- 2030
- Kumanda Alıcı ve Verici
- Flysky a8s
- Extra Ekipman
- 700tvl cam