Selamlar Ben Mesut AKIN , Gebzeden aranıza katılıyorum , bağzı dostlarla tanışıyoruz herkese keyifli forumlar diliyorum, uçakçıların ağrlıkta olduğunu tahmin ediyorum keza aranızda helikoptercilerde var isim vermek istemiyorum şimdi
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Merhaba ustad,
Oncelikle hos geldin sefa getirdin Hatirlayamayanlar olabilir. Mesut ustad, Clubrc forumumuzun kurucu uyelerindendir ve yukaridaki resimde yer almaktadir. Nerde tam olarak ben de bulamadim ama neyse
Dediğin gibi ustad forumumuzn ucakci ağırlıklı. Turker ve Yuceli ( ki bu aralar kendisi kayip) kapsam disi birakirsak, helici olmaya calisan ben dahil 2-3 arkadasimiz var , ama sayiyi arttırmaya calisiyoruz
Türker Akgün' Alıntı:Merhaba Mesut Bey,
Hoşgeldiniz öncelikle. Evet Helici olarak biraz azınlıktayız forumda, ama çalışmalarımız Mehmet Bey'in de söylediği gibi bütün hızıyla devam ediyor.
Önemli olan keyifli vakit geçirebilmek onuda tüm modelci arkadaşlarımız sayesinde sağlayabiliyoruz.
Sizi aramızda gördüğümüze sevindik.
Tatiller biz hobiciler için iyi bir fırsat oluyor, iyi değerlendirmek lazım Son çalışmanı ClubRC gördüm, gerçekten gayet başarılı. Burada da paylaşırsan çok makbule geçerMesut AKIN' Alıntı:Türker abi selam , aslında bende eski uçakçıyım son 2 yıldır helikopterlere ağırlık versemde elimde herzaman en az 2 adet uçak olmuştur son olarak 2 yıl kadar önce kırdığım bir Great Planes Spitfire .25 GP MK8 uçağım vardı ve kırık yatıyordu 2 yıldır eşim öğretmen ve okulların 15 tatile girmesi sebebiyle annesine gitiler kızımla bende fırsattan istifade uçağı tamir ettim forumda bu konuyuda paylaşırım
bu arada bi helici gurubu listesi oluşturun bence benide oraya ekleyin
Katılımcı yemek sayısının netleştirme konusunu görüşmüştükMesut AKIN' Alıntı:Mehmet abi belki listeyi görüp az kişiler diye destek çıkmak isteynler olabilir heliye geçiş yapabilirler
telefonla yaptığımız görüşme esnasında bursadaydım abi evet ama konuyu tam hatırlayamadım
Konuyada az önce baktım müthiş iş çıkarılmış, benimde niyetim var ama apartman katında dağirede oturunca ve böyle kendi dükkanın yada atölyen olmayınca ancak benim gibi Deprondan yada ufak ölçekli balsa uçaklar yapabiliyor insan daha önce birçok uçak yaptım ancak hepsi ufak ölçekli idi doğal oalrak onlarıda paylaşırım abi
hakan' Alıntı:hoş geldin ben daha yeniyim siz zaten tanışıyormuşsunuz
:d
Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:Aramıza hoşgeldiniz, bende model uçaklarla ilgileniyorum, yakın zamanda tanışmak dileğiyle.
fatih köle' Alıntı:Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz.