Selamunaleyküm değerli üstadlar arkadaşlar.Modeli bitirdim canımız sıkıldı koronaydı moronaydı derken hanıma dedim torunları da alalım haydin gidelim biraz açık alana.Yağmur yağıyordu dinmesini bekledik.Dedim hep güzel havada uçulmaz birazda bulutlu rüzgarlı havada tecrübe sahibi olayım.Attık kendimizi malum tarladan piste.Buna da şükür tabiki.Yakında belkide buralarda kalmayacak
.Videonun başında sizlere süpriz yaptık ama video bir kaç saniye geç başlayınca sesimizi almamış.Orada RCKOLİK diye slogan atıp modeli gösteriyoruz

ama kısmet değlmiş.Şimdi edindiğim tecrübemi sizinle paylaşayım.Videonun sonunda inişimi zaten göreceksiniz çalılara yumşak bir dokunuşla kırımsız indim.Ama bu modelde piste daha uzun mesafeden süzülerek gelmem gerktiğini anladım.Öyle kısa mesafede modelden gazı kesince model sanki yığılıp kalıyor.Gazı kesme derken tamamen değil tabiki.Normal gazla baya bir alan süzülmek gerek hissini verdi.Tabii lütfen üstadlarım yanlışlarımı düzeltsinler.Yada eksiklerimi sizler benden büyüksünüz modelcilik yolunda.İkincisi modelin kanat açıklığı 98 cm boy 74 cm diğer modellerime görek daha bir küçük havada biraz daha oynak diyeyim.Burda tecrübeli bir abimiz üstten kanat aslında ilk eğitim uçağı değildir inişite yığılıp kalır zordur diye bir not okumuştum doğruymuş.Neyse bu modelide sağsağlim uçurdum iniş tecrübesini dahada iyi hale getirmem lazım.Videoda tam iniş yaparken modelin arkasında kalan yüksek gerilim telindende uzaklaşmam lazım buda ayrıca bir tecürbe oldu.Hepinize iyi günler diliyorum allaha emanet olun inşallah
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol