Sohbet Odası

Sohbet Odası

Eskiden olsa Kocaeli soğuk derdim ama Eskişehir ve dogu illeri aklıma gelince pek ses çıkarmıyorum :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sohbet Odası

Çok abartı bi durum yok Mehmet abi, güneş etkisini göstermeye başladı öğlene doğru :laugh:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Şu aralar yaptığım en iyi şey NeXt almak oldu...

Sohbet Odası

Kışın kardan ve soğuktan model uçaramayanlara alternatif bir yöntem Bursa'dan :thumbup:

Sohbet Odası

Arkadaşlar merhaba

bende LS124 var ancak birde sorunum var drone aktif hala getiriyorum kumanda ile eşleştiriyorum ancak pervanelerde herhangi bir hareket görülmüyo kumanda çalışıyor dron ışıklar yanıyor batarya dolu sizce sorun ne olabilir bi koruma modu olabilirmi??
lütfen acill yardım....

Sohbet Odası

ÜMMET TOPUZ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba

bende LS124 var ancak birde sorunum var drone aktif hala getiriyorum kumanda ile eşleştiriyorum ancak pervanelerde herhangi bir hareket görülmüyo kumanda çalışıyor dron ışıklar yanıyor batarya dolu sizce sorun ne olabilir bi koruma modu olabilirmi??
lütfen acill yardım....
DRONE calismamasi acaba ne kadar ACIL olabilir ki.... Herhalde uyelik sonrasi gelen mesaji okuyamacak kadar acil olsa gerek....
Bu sekilde bu forumdan yardim Alman imkansiz....

Sohbet Odası

BEN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM VE KENDİMİ ZATEN TANITTIM HATTA SİZEDE AYRICA Bİ TANIŞMA MAİLİ GÖNDERMİŞTİM.

DRONE NEDEN ACİL.. BEN BURDAN SATIŞ VEYA PAZARLAMA YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM ELİMDEKİ DRONU Bİ ARKADAŞIMA HATIRI ÜZERİNE HEDİYE ETTİM VE YARIN SABAH TESLİM ETMEM GEREKİYOR BU HALDE VEREMİYECEĞİME GÖRE SİZDEN KÜÇÜK BİR FİKİR ALMAK İSTEDİM.

Sohbet Odası

ÜMMET TOPUZ' Alıntı:
BEN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM VE KENDİMİ ZATEN TANITTIM HATTA SİZEDE AYRICA Bİ TANIŞMA MAİLİ GÖNDERMİŞTİM.

DRONE NEDEN ACİL.. BEN BURDAN SATIŞ VEYA PAZARLAMA YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM ELİMDEKİ DRONU Bİ ARKADAŞIMA HATIRI ÜZERİNE HEDİYE ETTİM VE YARIN SABAH TESLİM ETMEM GEREKİYOR BU HALDE VEREMİYECEĞİME GÖRE SİZDEN KÜÇÜK BİR FİKİR ALMAK İSTEDİM.
Sen kime bağırıyorsun.
Nerede tanıttın kendini
Sohbet konusu senin drone sorunlarının çözümü için mi var.

Sohbet Odası

ÜMMET TOPUZ' Alıntı:

Ümmet bey, "AYIP OLUYOR". :saygilar:

Sohbet Odası

Arkadaşar SHGM'nin face sayfasına bakın bir boş vaktinizde, çok fena geyik dönüyor ;D Sabaha sabah kırıldım gülmekten. Bir ara boş vakit bulursam bir derleme yapayım :lol: :lol: :lollol:

SHGM: Dronlarla bilmem ne bilmem ne kaç metreden sonra uçmak yasaktır? (Quiz yapıyor face'de)

Cevap: Saat geç olmuş hadi git yat.
Cevap: 3-5 bin vardır...
Cevap: 200'den sonra sıkıysa yakala...
Cevap: Menemen tarifi. Önce domatesleri...
Cevap: Yassah kardeşim yassah
Cevap: 500 metresi kaç lira?
.
.
.

;D ;D :lol:

Sohbet Odası

Emre Kaman' Alıntı:
Arkadaşar SHGM'nin face sayfasına bakın bir boş vaktinizde, çok fena geyik dönüyor ;D Sabaha sabah kırıldım gülmekten. Bir ara boş vakit bulursam bir derleme yapayım :lol: :lol: :lollol:
Cevap : Ne içtiyseniz ondan istiyorum,zira onunla uçuş serbest gözüküyor :lollol: :lol:

Bu arada facebook sayfasının linki :

Sohbet Odası

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Cevap : Ne içtiyseniz ondan istiyorum,zira onunla uçuş serbest gözüküyor :lollol: :lol:

Bu arada facebook sayfasının linki :

Ben bundan sonra her sabah girip trolleyeceğim :D (Kesin bilgi)

Sohbet Odası

Emre Kaman' Alıntı:
Ben bundan sonra her sabah girip trolleyeceğim :D (Kesin bilgi)
Başlamışsın bile :lollol: :lol:

Emre Kaman : Şuna (ki bu uçurtma oluyor) 250mt ip aldım, o da mı yasak?

Sohbet Odası

Günaydın arkadaşlar :)

bu adama bi bakın sanırım adam manyak :D

:lollol: :halay: