Arkadaşlar bu aralar yakın modelci çevrem ve arkadaşlarımız heli işine ara verdim bilirler, sebebi ise Doların yüksek olması

Bende yeni uçak toplama kararı aldım ve sonuç olarak Extra 330L almaya karar verdim.
Yeni uçağımın donanımını sizlerin bilgi yardımlarınız ile donatacağım.
Modelim kendi sitesi bu :
Modelin teknik özellikleri ise :
Kanat açıklığı: inç 1.650 mm 64.96
Uzunluk: 1.460 mm 57.48
Ağırlık: 3,8 kg 8,36 £.
Parçaları listesi gerekli (dahil değildir).
Servo:. 05 servo
Motor:. 2 zamanlı 75lik 4 zamanlı 91lik
Modeli ilk gözlemim ürün aşırı kaliteli, ve çok az kurulum malzemesi var yani fabrika montajı oranı neredeyse %70
Ayrıntılar çok iyi durumda ve kaplama kaliteli. Balsa malzemeler iyi epox lanmış fakat ben yinede güçlendireceğim ve sizlerle paylaşacağım.
Gaziantep'de bulunan bir arkadaşımızda 30cc dle benzinli motor var sıfır kutuda, bu motoru kullanmak istiyorum sizce uyarmı? uymaz ise ne sorunlar oluşur ?
Servo olarak Trex 700ümden kalan 2 adet yedek DS610 Kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ? veya önerebileceğiniz var ise yazarsanız sevinirim .
Bu arada montajı adım adım ilerledikçe paylaşacağım.
Bende yeni uçak toplama kararı aldım ve sonuç olarak Extra 330L almaya karar verdim.
Yeni uçağımın donanımını sizlerin bilgi yardımlarınız ile donatacağım.
Modelim kendi sitesi bu :
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Modelin teknik özellikleri ise :
Kanat açıklığı: inç 1.650 mm 64.96
Uzunluk: 1.460 mm 57.48
Ağırlık: 3,8 kg 8,36 £.
Parçaları listesi gerekli (dahil değildir).
Servo:. 05 servo
Motor:. 2 zamanlı 75lik 4 zamanlı 91lik
Modeli ilk gözlemim ürün aşırı kaliteli, ve çok az kurulum malzemesi var yani fabrika montajı oranı neredeyse %70
Ayrıntılar çok iyi durumda ve kaplama kaliteli. Balsa malzemeler iyi epox lanmış fakat ben yinede güçlendireceğim ve sizlerle paylaşacağım.
Gaziantep'de bulunan bir arkadaşımızda 30cc dle benzinli motor var sıfır kutuda, bu motoru kullanmak istiyorum sizce uyarmı? uymaz ise ne sorunlar oluşur ?
Servo olarak Trex 700ümden kalan 2 adet yedek DS610 Kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ? veya önerebileceğiniz var ise yazarsanız sevinirim .
Bu arada montajı adım adım ilerledikçe paylaşacağım.