Fiyat mantıklı düzeyde. Gerçi parası dolar karşısında erimiş bir ülke için pahalı sayılabilir ama dolar olarak bakarsak mantıklı.
Haydi katlanabilir anten de biraz zorlamayla mantıklı bulunabilir. Eee sonrası???
Hall sensörlü gimbal neredeyse giriş seviyesi kumandalara takılıyor artık.
Bir kumandanın WiFi özelliği olmasının nasıl bir faydası olabilir?
Sayfadaki fotoğrafta ekrana bakın. P51 Mustang yazıyor. Bir de ekrandaki uçağa bakın!!!

Tek hoşuma giden tarafı 6000 mAh pil. Benim kumandamda 3500 mAh pil var ve neredeyse 3 ayda bir şarj ediyorum. Bunu demek ki altı ayda bir şarj etsek olacak.

Ama 500 mA limitli bir USB portundan 6000 mAh pili şarj etmek kaç saat sürer acaba?!

(Tamam tamam USB-C var biliyorum).
Cep telefonu üreticileri telefonları giderek fotoğraf makinesine çevirdiler. Bunlar da yenilik yapabilmek için epey bir takla atıyor anlaşılan.
Bence böyle bir kumandada daha derin teknik detay gerekir. İçinde kaç işlemci var örneğin? Tek işlemci ise sıkıntı. Zira uçuşta bir hata verdiği anda ciddi sorun yaşanabilir.
Bir de çözünürlüğü 2048'miş. Gerçi 1024 çözünürlük bile ne kadar gerekli tartışılır (uçak tipi kumandalarda gaz kolu tırtık sayısı 26 civarında ortalama, yani mekanik çözünürlük 26!!!).

Ama ilginç olan, senelerce önce çıkmış Hitec Aurora 9X'in çözünürlüğü 4096!
Kısaca belli ki Spektrum epey bir ıkınmış...