SPIRIT TEAM Üyeleri
Benim tablet maceram skookumdan kaynaklanarak basladi. Sk'un da bavarian gibi bt modulu yok. Ustelik ilk ayarda sahada bakilmasi gereken seyler var, ozellikle governor ayarlari icin. Saha icin ekranli bir ayar aparati var, 80$ civarinda y.disinda, ama stok bulunmuyor, icerde ise 350-360 civarindaydi. Ben de onu alana kadar bu windows tableti buldum 350 liraya. Tablette bildigimiz windows
boylece ayni paraya sadece sk'da kullanacagim bir aparat yerine, her turlu unite olsun, pc destekli her esc olsun, sarj cihazi olsun butun aletlerimde kullanabiliyorum.
Evde ayar icin bile bunu kullaniyorum, daha pratik oluyor. Bunun yaninda helide suphelendigim bir durum olursa, sk'un tuttugu loglari sahada hemen o anda inceleyerek ne olup bittigini aninda gorebiliyorum.
Ben bundan cok memnunum. Mesela bt modulu de olan ikon unitem icin de bunu kullaniyorum, kabloyla degil bt ile bagliyorum. İkonun pc arayuzu android arayuzunden daha iyi, hem de beles. Gerci android app'a para verdik ama neyse.
Kisaca, eger cok sayida degisik unite kullaniyorsaniz, unitenizin ayari sadece kablo ile yapilabiliyorsa, sahada ayar yapma ihtiyaciniz oluyorsa isleri cok kolaylastiran bir cihaz.
Ekran goruntulerini ekleyim birkac tane
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol