M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 2 Mar 2019 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Türker Akgün, Kadir Kurt, Mehmet Kucuksari ve 2 diğerleri
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 37,053 Tepkime puanı 43,887 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Mar 2019 #2 Split S hareti güzelmiş İlk defa quad için stick hareket videosu izledim, oldukça keyif aldım. Elerine sağlık Murathan Tepkiler: Türker Akgün ve Murathanaksoz
Split S hareti güzelmiş İlk defa quad için stick hareket videosu izledim, oldukça keyif aldım. Elerine sağlık Murathan
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 3 Mar 2019 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Split S hareti güzelmiş İlk defa quad için stick hareket videosu izledim, oldukça keyif aldım. Elerine sağlık Murathan Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler abi çok sevindim Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Split S hareti güzelmiş İlk defa quad için stick hareket videosu izledim, oldukça keyif aldım. Elerine sağlık Murathan Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler abi çok sevindim
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,864 Tepkime puanı 15,537 Yaş 45 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 3 Mar 2019 #4 Eline sağlık Murathan Tepkiler: Murathanaksoz
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 4 Mar 2019 #5 Türker Akgün' Alıntı: Eline sağlık Murathan Genişletmek için tıkla ... Abi selamlar Çok teşekkür ederim Tepkiler: Türker Akgün
Türker Akgün' Alıntı: Eline sağlık Murathan Genişletmek için tıkla ... Abi selamlar Çok teşekkür ederim