Sunnysky 4108s 380 KV Motor problemi
Multiler üzerinde malumki escler dışında da elektronikler var, kontrolcü kart kumanda alıcısı, fpv verici, navigasyon ıçıkları, otomatik iniş takımı vb gibi. Her sistemde direk lipodan voltaj değerini düşüren modüller kullanılmıyor, herkes bunu kullanmıyor tabiki, veyahut o escler sadece mutliler içinde kullanılmıyor, dolayısı ile kullanım yerine ve kapasitesine göre eğer sizi tatmin ederse kullanalım diye aynı zamanda söz konusu voltajı verecek bir sistemle geliyor bize escler. zaten ihtiyaç duymayanlar için optp escler mevcut. karar alıcının, yani size göre boşunadır belki o zaman opto alacaktınız
zaten seçenekler sunulmuş. e alıp kullanmıyorsanız o da sizin seçiminiz
velhasıl bu cuma akşamı bir aksilik olmaz ise kısa bir video çekeyim inşallah...
Sedat Byzt' Alıntı:Video olayı çok güzel olur, tam anlamıyla toplayınca baştan sona söküp video ile tekrar mı toplasam napsam fazla videodan zarar gelmez
Ben volt olayını anlamadım genel olarak bilgim kısıtlı
Escleri zaten direkt 12 volt ile besliyoruz nazayı besliyoruz
ee o zaman neden bu esclerde 3 kablo var ? 3 kabloyla çalıştıranlar nasıl çalıştırıyor sanırım kısa devreye neden olmuyor fakat bozmalara falan mı neden oluyor yo da onu naza algılamıyor mu valla anlamadım tam bu konuyu anlayabileceğim bir şekilde anlatabilir misiniz
Multiler üzerinde malumki escler dışında da elektronikler var, kontrolcü kart kumanda alıcısı, fpv verici, navigasyon ıçıkları, otomatik iniş takımı vb gibi. Her sistemde direk lipodan voltaj değerini düşüren modüller kullanılmıyor, herkes bunu kullanmıyor tabiki, veyahut o escler sadece mutliler içinde kullanılmıyor, dolayısı ile kullanım yerine ve kapasitesine göre eğer sizi tatmin ederse kullanalım diye aynı zamanda söz konusu voltajı verecek bir sistemle geliyor bize escler. zaten ihtiyaç duymayanlar için optp escler mevcut. karar alıcının, yani size göre boşunadır belki o zaman opto alacaktınız