Merhaba arkadaşlar; Öncelikle kurallara uymak adına şablonu kullanmakta fayda var.
Adı : Anıl
Soyadı : CANDAN
Nereden : İzmir
Mesleği : Çelebi Hava Servisi - Harekat Memuru
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Maalesef henüz yok.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırmalarım sırasında Google 'dan
Kullandığım Model(ler) : Henüz nasip olamadı
Açıkçası forumu araştırmaya çok fırsatım olmadan bir kaç konu okuduktan sonra bir anda aranıza katılmak istemem sonucunda kendimi bu mesajı atarken buldum
Havacılık merakım üniversiteyi Muğla Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünü seçmemle başladı diyebilirim ve şimdi İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı' nda özel bir yer hizmeti şirketinde görev yapmaktayım. Yakında çeşitli nedenlerden dolayı işten ayrılacak olmam dolayısla İzmir' ime kavuşacak olmanın verdiği mutluluk içerisinde olmakla beraber, okul zamanlarımdan beri bütçe ve zamanımın kısıtlı olması nedenleriyle sürekli ertelediğim model uçak merakımın üzerine gitmeye karar verdim. Araştırmalarıma başladıktan bir kaç saat sonra da kendimi burada buldum
Lafı daha fazla uzatmadan herkese selam ederim. Ayrıca daha yeni başlayan biri olarak henüz araştırma evresinde olduğumdan siz değerli ustalarımın yardımları beni çok mutlu eder. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Adı : Anıl
Soyadı : CANDAN
Nereden : İzmir
Mesleği : Çelebi Hava Servisi - Harekat Memuru
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Maalesef henüz yok.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırmalarım sırasında Google 'dan
Kullandığım Model(ler) : Henüz nasip olamadı
Açıkçası forumu araştırmaya çok fırsatım olmadan bir kaç konu okuduktan sonra bir anda aranıza katılmak istemem sonucunda kendimi bu mesajı atarken buldum
Havacılık merakım üniversiteyi Muğla Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünü seçmemle başladı diyebilirim ve şimdi İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı' nda özel bir yer hizmeti şirketinde görev yapmaktayım. Yakında çeşitli nedenlerden dolayı işten ayrılacak olmam dolayısla İzmir' ime kavuşacak olmanın verdiği mutluluk içerisinde olmakla beraber, okul zamanlarımdan beri bütçe ve zamanımın kısıtlı olması nedenleriyle sürekli ertelediğim model uçak merakımın üzerine gitmeye karar verdim. Araştırmalarıma başladıktan bir kaç saat sonra da kendimi burada buldum