Tanışma - Anıl CANDAN

Anıl

Yeni Uye
Katılım
25 Nis 2013
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Yaş
36
Merhaba arkadaşlar; Öncelikle kurallara uymak adına şablonu kullanmakta fayda var.

Adı : Anıl
Soyadı : CANDAN
Nereden : İzmir
Mesleği : Çelebi Hava Servisi - Harekat Memuru
Yaş : 25
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli / Uçak / Araba..) : Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Maalesef henüz yok.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırmalarım sırasında Google 'dan :)
Kullandığım Model(ler) : Henüz nasip olamadı :)

Açıkçası forumu araştırmaya çok fırsatım olmadan bir kaç konu okuduktan sonra bir anda aranıza katılmak istemem sonucunda kendimi bu mesajı atarken buldum:)
Havacılık merakım üniversiteyi Muğla Üniversitesi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünü seçmemle başladı diyebilirim ve şimdi İstanbul Sabiha Gökçen Hava Limanı' nda özel bir yer hizmeti şirketinde görev yapmaktayım. Yakında çeşitli nedenlerden dolayı işten ayrılacak olmam dolayısla İzmir' ime kavuşacak olmanın verdiği mutluluk içerisinde olmakla beraber, okul zamanlarımdan beri bütçe ve zamanımın kısıtlı olması nedenleriyle sürekli ertelediğim model uçak merakımın üzerine gitmeye karar verdim. Araştırmalarıma başladıktan bir kaç saat sonra da kendimi burada buldum :) Lafı daha fazla uzatmadan herkese selam ederim. Ayrıca daha yeni başlayan biri olarak henüz araştırma evresinde olduğumdan siz değerli ustalarımın yardımları beni çok mutlu eder. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
 
Tanışma - Anıl CANDAN

Merhaba Anıl Bey,

Öncelikle düzgün ve düzenli tanışma konusu için teşekkür ederiz :thumbup: Yeni hobiniz hayırlı olsun. Okurken sanki kendimi gördüm. Ben de tıpki sizin gibi yıllarca ertelemiştim bu hobiyi. Sonunda 2 sene önce başlamak nasip oldu. Umarım siz de en az bizim kadar zevk alırsınız bu hobiden %p

Tekrar hosgeldiniz ve keyifli forumlar :saygilar:
 
Tanışma - Anıl CANDAN

Anıl Bey, aramıza hoş geldiniz.
 
Tanışma - Anıl CANDAN

Anıl Bey,

Hoşgeldiniz :) Ben de bu forumda yeniyim, ama kısa zamanda bir çok bilgiye eriştim. Buradaki arkadaşlar büyük bir emek ve özveriyle klavuzlar hazırlamışlar, hazırlıyorlar. Eminim siz de çok faydalanacaksınız. Modelcilik hayatınızda başarılar şimdiden :)
 
Tanışma - Anıl CANDAN

Anıl Bey aramıza hoşgeldiniz,
Bilgimiz dahilinde elimizden geldiğince birşeyler paylaşarak yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarım yardımı dokunacak bilgilere ulaşırsınız. Hobiniz hayırlı olsun şimdiden. Keyifli forumlar. :saygilar:
 
Tanışma - Anıl CANDAN

Herkese güzel dileklerinden dolayı teker teker teşekkür ederim. Umarım planlarımı gerçekleştirebilirim. Yaklaşk 1- 1,5 ay kadar bir modele sahip olmayı düşünmüyorum bu süre içerisinde daha çok araştırmayla ilgileneceğim daha sonrasında nasip olursa İzmir'de ilk modelimi almayı düşünüyorum. Umarım hepimizin paylaşımlarıyla bu hobi daha keyifli hale gelecektir. Tekrardan çok teşekkür ediyorum :)