www.bilimselyuzme.com

Tinywhoop fpv drone yardım

emre bulut

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Tinywhoop toplamak istiyorum bilgim yok denecek kadar az sadece alinmasi gereken parcalarin kategorilerini biliyorum hangi cins parça hangisiyle alinmali nereden alinabilir ve baslangic icin hangi urunler alinmali yardim edecek biri var mi acaba

Kolay gelsin Emre .
İstediğini nokta atışı yapabilmek çok zor.
Benim tavsiyem trde bulunabilecek parçaları araştırman olur. Yurtdışı işi bitti çünkü.
İlk önce ikinci el bı quadkopter alabilirsin. Hazır toplanmış bir sistem üzerinden sancı ve acı çekmeden öğrenirsin.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Tinywhoop toplamak istiyorum bilgim yok denecek kadar az sadece alinmasi gereken parcalarin kategorilerini biliyorum hangi cins parça hangisiyle alinmali nereden alinabilir ve baslangic icin hangi urunler alinmali yardim edecek biri var mi acaba
Türkiye piyasasında genelde betafpvnin meteor 65 veya 75 serileri bulunuyor. Direk hazır olarak alınabiliyor. Sahibinden de veya gümrük sepetinde satılıyor direk ordan hazır alabilirsiniz sadece gözlük ve kumandata ihtiyacınız olucak

• Beğen
Tepkiler: kenan özendi
Benim tavsiyem whoop almamanızdan yana olur, neden derseniz batarya bulunmuyor. 30c üzeri batarya yok. 70c 100c hv falan hiç yok. 7tane bataryam vardı yarısı şişti yenisini bulamıyorum.

Bende bir tane cetusX bir tane da Pavo pico2 var ikisinin de bataryaları bulunmuyor Türkiye de. Model özelinde düşünmeyin konnektor değişir önemli değil ama 1s 2s whoop bataryası yok. Hatta şöyle söyleyeyim, pico2 yi tek 18650ile uçurmaya çalışıyorum, bir haftadır pid tuning deniyorum o haldeyim.

@emre bulut