Tamer Kaymakçı
Tecrübeli Uye
Arkadaşlar yardım
Kadir selam. Bu pazar Kadir ile bulusmayi planliyoruz isallah. Cesmeden Engin de gelebilir. Belki bu yazimi okuyup gelende olabilir
Bence pazara kadar toplayabildigin kadar bilgiyi topla, sorularini bir kagida yaz, pazar gunu gelebilirsen cevaplayabildigimizi uygulamali olarak gosterebiliriz. Alanda daha cabuk ogreniliyor.
Align gyro hic kullanmadim Kadir daha iyi bilir huyunu suyunu. Ama ayarlariz sorun olmaz bir aksilik cikmazsa. Sen atma onu camdan yazik olmasin
Kadir selam. Bu pazar Kadir ile bulusmayi planliyoruz isallah. Cesmeden Engin de gelebilir. Belki bu yazimi okuyup gelende olabilir
Bence pazara kadar toplayabildigin kadar bilgiyi topla, sorularini bir kagida yaz, pazar gunu gelebilirsen cevaplayabildigimizi uygulamali olarak gosterebiliriz. Alanda daha cabuk ogreniliyor.
Align gyro hic kullanmadim Kadir daha iyi bilir huyunu suyunu. Ama ayarlariz sorun olmaz bir aksilik cikmazsa. Sen atma onu camdan yazik olmasin
.Kırımda giden ilk parçaları bilemiyorum ama kuyruk , tork tube dişliler , main gear , main ve feathering şaftlar komple elden geçer gibime geliyor.Gerçi seninki flybarlı , senin modelin bir de karıştırma kolları , flybar rodu felan da hasarlanır .Kuyruk da kayış aktarmalı değil mi?Kadir Kocaman arkadaşımız yardımcı olmuş ve olacaktır da , ama yine de birşeyleri aşamazsanız sen burada bir konu aç , öyle ya da böyle zamanında bu modeli elinden geçirmiş hatırı sayılır ustalar , elbet güzel fikirler ve tecrübeler aktaracaktır.(Moral bozmadım değil mi , çünkü ben de korku ile karışık acaba yapabilir miyim falan diyorum , yalnız değilsin Kadir...