Ardaşlar abiler merhaba.Celalettin abiden aldigim 500 esp yi dusurmem sonucu gayro yu bozunca gayro yerine 3g unite alayim dedim.açikcasi orjinal fbl rotor bi hayli pahali zaten baya masraf yapip heliyi tekrar dirilttik. Rotora para vermek istemedim.çünki fbl rotorlara baktigimda esp rotorunun parcalari azaltilmis hali gibi.nitekim youtube da benim gibi yapan manyaklarida gorunce bende yapmaya karar verdim ve nitekim basarilida oldum hatta cok guzel oldu diebilirim.Şimdi nasil yaptigimi anlatayim 
Resimde de goruldugu gibi swashplate le rotor arasindaki parcayi uygun acida sabitliyoruz.Fazlaliklari kesip zimparaliyoruz.daha sonra pal tutuculari align yazisi assagi gelecek sekilde ceviriyoruz.(aksi taktirde yukselme acisi inme acisi oluyor) simdi swashplate pal tuculara uygun link ayarliyoruz acilarimizi tamamladikmi tertemiz fbl rotorumuz oluyor.
Yazim hatalari icin kusuruma bakmayin telden bu kadar oluyor.herkese kirimsiz ucuslar.
Bu islemden sonra 20 den fazla ucus yaptim hic bi problem olmadi.
Buda ilk deneme videosu

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Resimde de goruldugu gibi swashplate le rotor arasindaki parcayi uygun acida sabitliyoruz.Fazlaliklari kesip zimparaliyoruz.daha sonra pal tutuculari align yazisi assagi gelecek sekilde ceviriyoruz.(aksi taktirde yukselme acisi inme acisi oluyor) simdi swashplate pal tuculara uygun link ayarliyoruz acilarimizi tamamladikmi tertemiz fbl rotorumuz oluyor.
Yazim hatalari icin kusuruma bakmayin telden bu kadar oluyor.herkese kirimsiz ucuslar.
Bu islemden sonra 20 den fazla ucus yaptim hic bi problem olmadi.
Buda ilk deneme videosu
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol