Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kirimdan sonra siparisini verdigim parcalar yavas yavas geldi bu hafta ucus var
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Gelismeler oldukca paylasimlarim devam edecek bol bol sim calisiyorum gunluk en az 1 saat simulatorun ciddi anlamda pilotaja katkisi var kesinlikle sim sart tesekkurler
Valla rasim abii kendimi durduramiyom heli zehri kana isleyince beklemesi zor geliyo daha dikkatli olcam artik en azindan hedefim 40 ucus kirimsiz insallah hep beraber bekleyip gorecegiz iyi dileklerin icin tesekkur ederim rasim abi
Valla rasim abii kendimi durduramiyom heli zehri kana isleyince beklemesi zor geliyo daha dikkatli olcam artik en azindan hedefim 40 ucus kirimsiz insallah hep beraber bekleyip gorecegiz iyi dileklerin icin tesekkur ederim rasim abi
40 ucus benim icin yeterli ali kardesim tesekkur ederim aynen pilotaj kaynakli olmayan kirimlardan bende nefret ediyorum ama yapcak bisey yok umarim bida mekanik bi ariza yuzunden dusmem pilotajim hep geri kaliyor boyle kirimlar yuzunden pilotaj kaynakli kirimim toplasan 10 u gecmez ama mekanik sayisini ben bile unuttum hayirlisi diyelim tesekkur ederim
Gökhan hocam Rasimin dediği gibi yaz sonuna kadar ancak toplarım demiştin fakat hemen sipariş geçip toplamaya başlamışsın bile. Kırımlar üzücü olduğu kadar maddi de yoruyor insanı fakat model uçmadıktan sonra kenarda duran model insanı dürtüyor. Erhanın dediği gibi zehir ve parçaları alınca panzehir olarak devam ediyor. İnşallah bir daha tekrarı yaşanmaz. Türker abinin deyişiyle Pallerin yere değmesin.
Emre abi kendisi tek modelim oldugu ıcın. Is harınce fırsat buldukça cemle hafta ıcı hafta sonu hep uçuşa kactımız ıcın mecburen kotayı erken dolduruyoruz.sanırım daha 7 ay falan oldu modeli toplayalı.
Bende kendime enaz 100 ucus sınırı koymuştum. 100 ucus yaparsam kırılsada toplarım demıstım.suan 160 ucusu gectı cok sukur halen kitten çıkan skıd ve pallerle ucusuyoruz.
Bide hedefimi tutturmanın rahatlığı var kırılsada pek uzulmeyecem[emoji4]
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi