TREX 700N DFC Under Construction

Türker Akgün

Moderator
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar uzun bir süredir parçalarını topladığım Align Trex 700N DFC kitimi toplamaya sonunda hazır olduğuma kanaat getirdim. :laugh:
Şuan gayet nizami görünen bu salonum inşaatın ilerleyen zamanlarında nasıl bir hal alacağını eminim bir çoğunuz tahmin ediyordur. :lollol:
Sevgili eşime sabır diliyorum ve Vira Bismillah diyerek yarından itibaren inşaata başlıyorum. :thumbup:
Gelişmeleri fırsat buldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. :saygilar:
İşte Modelci salonu huzurlarınızda :
[attachimg=1]

[attachimg=2]

[attachimg=3]

[attachimg=4]

[attachimg=5]

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    88.6 KB · Görülme: 176
  • 5.JPG
    5.JPG
    91 KB · Görülme: 171
  • 2.JPG
    2.JPG
    91.9 KB · Görülme: 174
  • 4.JPG
    4.JPG
    92.1 KB · Görülme: 173
  • 3.JPG
    3.JPG
    87.4 KB · Görülme: 173

Türker, birinci kişisel sergini açmışsın sonunda. :lollol: Haydi bakalım, hayırlı olsun, kolay gelsin! Başlamak bitirmenin yarısıdır.

Evet arkadaşlar benden :embarras:, daha doğrusu annemin amerika'dan 3 ay geç dönmesinden, kaynaklanan geçikme nedeniyle merakla beklediğimiz grubumuzun medarı iftari TREX 700 pek yakında bizlerle :bravo:

Türker abi sergin mükemmel olmuş :) Ürünler çok kaliteli hiç malzemeden kaçmamışsın . Hayırlı uğurlu olur inşallah Havada görme şansı yakalama ümidi ile :)

Türkercim senin bu işi sabır ve dikkatle iyi bir sonuçla bitireceğinden şüphemiz yok, kolay gelsin ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Evet arkadaşlar benden :embarras:, daha doğrusu annemin amerika'dan 3 ay geç dönmesinden, kaynaklanan geçikme nedeniyle merakla beklediğimiz grubumuzun medarı iftari TREX 700 pek yakında bizlerle :bravo:
Taaa Amerikalardan binbir zahmetle getirmiş Ayfer Teyze'miz, ne kadar teşekkür etsem az. Mahçup oluyorum gecikme falan diyince. :embarras:
Hem ben nerde öyle hemen başlayacağım gelir gelmez modeli yapmaya, emin olun aynı zamana denk gelirdi yine. Herşey nasib, hayırlı olur inşallah. :saygilar:

Muharrem ÖNELGE' Alıntı:
Türker abi sergin mükemmel olmuş :) Ürünler çok kaliteli hiç malzemeden kaçmamışsın . Hayırlı uğurlu olur inşallah Havada görme şansı yakalama ümidi ile :)
Teşekkür ederim Muharrem. Valla olabildiğince özenmeye çalıştım. Bakalım göreceğiz sonucu.
Birlikte iki 700 kardeş kardeş uçarız inşallah. ;)

Yavuz DEMİRTAŞ' Alıntı:
Türkercim senin bu işi sabır ve dikkatle iyi bir sonuçla bitireceğinden şüphemiz yok, kolay gelsin ;)
Teşekkür ederim Yavuz Bey. %p Göreceğiz bakalım inşallah. :)

Türker Bey, hayırlı olsun modeliniz... Oldukça göz alıcı duruyor...

Konuyu henüz yakaladım ,hayırlı , uğurlu olsun kardeşim, montaj videolarını merakla bekliyoruz :bravo: :bravo:

Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Konuyu henüz yakaladım ,hayırlı , uğurlu olsun kardeşim, montaj videolarını merakla bekliyoruz :bravo: :bravo:
Teşekkürler Hakan Abi. Elimden geldiğince birşeyler paylaşmaya çalışacağım inşallah. :saygilar:

Maşallah maşallah havada da görürüz inşallah.Türker kanepelerin üstünden çekmişsin ama eksik olmuş.TV ünitesi üstünden poz yok :lollol: :lol: yenge hanım çok sabırlıymış helal olsun...

Altan Culpan' Alıntı:
Maşallah maşallah havada da görürüz inşallah.Türker kanepelerin üstünden çekmişsin ama eksik olmuş.TV ünitesi üstünden poz yok :lollol: :lol: yenge hanım çok sabırlıymış helal olsun...
Teşekkürler Altan Abi. Hatun sabırlı valla, başa gelen çekilir mi diyor ne diyorsa artık içinden. :laugh:

Hayırlı olsun
Güle güle uçurun.
Selam ve sevgiler.