Y Yusuf Enes Uye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 120 Tepkime puanı 40 Konum Adana İlgi Alanı Uçak 10 May 2024 #1 Aldığım modelin yapım kılavuzunu daha yeni olduğum için anlamakta zorluk çekiyorum. Nasıl bir şekilde yapmam lazım biraz karmaşık geldi.
Aldığım modelin yapım kılavuzunu daha yeni olduğum için anlamakta zorluk çekiyorum. Nasıl bir şekilde yapmam lazım biraz karmaşık geldi.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,127 Tepkime puanı 23,813 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 10 May 2024 #2 Bunun en iyi yolu yakın çevrendeki bir gruba katılıp yardım almaktır. İkinci yol Youtube. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Y Yusuf Enes Uye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 120 Tepkime puanı 40 Konum Adana İlgi Alanı Uçak 10 May 2024 #3 Sumer Yamaner' Alıntı: Bunun en iyi yolu yakın çevrendeki bir gruba katılıp yardım almaktır. İkinci yol Youtube. Genişletmek için tıkla ... Çevremde kimse yok, YouTube'da arama yaptım ama alakalı bir video bulamadım.
Sumer Yamaner' Alıntı: Bunun en iyi yolu yakın çevrendeki bir gruba katılıp yardım almaktır. İkinci yol Youtube. Genişletmek için tıkla ... Çevremde kimse yok, YouTube'da arama yaptım ama alakalı bir video bulamadım.
Kadir Kurt Kıdemli Uye Katılım 1 Ağu 2013 Mesajlar 2,509 Tepkime puanı 2,868 Yaş 27 Konum Afyon İlgi Alanı Uçak 10 May 2024 #4 Aldığınız modelin ismini, fotoğrafını ve takıldığınız yerleri paylaşırsanız belki yardımımız dokunur. Tepkiler: Yağız TOMAR ve Adil Ertuğrul Kaya
Aldığınız modelin ismini, fotoğrafını ve takıldığınız yerleri paylaşırsanız belki yardımımız dokunur.
Y Yusuf Enes Uye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 120 Tepkime puanı 40 Konum Adana İlgi Alanı Uçak 10 May 2024 #5 Kadir Kurt' Alıntı: Aldığınız modelin ismini, fotoğrafını ve takıldığınız yerleri paylaşırsanız belki yardımımız dokunur. Genişletmek için tıkla ... Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol bu model şimdi yavaş yavaş biraz yapabildim ama aklıma bir şey takıldı ben bu modeli bitirdikten sonra kaplamasını nasıl yapabilirim?
Kadir Kurt' Alıntı: Aldığınız modelin ismini, fotoğrafını ve takıldığınız yerleri paylaşırsanız belki yardımımız dokunur. Genişletmek için tıkla ... Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol bu model şimdi yavaş yavaş biraz yapabildim ama aklıma bir şey takıldı ben bu modeli bitirdikten sonra kaplamasını nasıl yapabilirim?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,998 Tepkime puanı 43,838 Yaş 52 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 10 May 2024 #6 Yusuf Enes' Alıntı: Çevremde kimse yok, YouTube'da arama yaptım ama alakalı bir video bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Bir hafta sonu şu kulübe gidersen sana yardımcı olacak modelci mutlaka vardır. Gitmeden önce RC modelcilerin geldiğini teyid edersen daha güzel olur. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Yusuf Enes
Yusuf Enes' Alıntı: Çevremde kimse yok, YouTube'da arama yaptım ama alakalı bir video bulamadım. Genişletmek için tıkla ... Bir hafta sonu şu kulübe gidersen sana yardımcı olacak modelci mutlaka vardır. Gitmeden önce RC modelcilerin geldiğini teyid edersen daha güzel olur. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Y Yusuf Enes Uye Katılım 2 Eki 2023 Mesajlar 120 Tepkime puanı 40 Konum Adana İlgi Alanı Uçak 10 May 2024 #7 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bir hafta sonu şu kulübe gidersen sana yardımcı olacak modelci mutlaka vardır. Gitmeden önce RC modelcilerin geldiğini teyid edersen daha güzel olur. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bir hafta sonu şu kulübe gidersen sana yardımcı olacak modelci mutlaka vardır. Gitmeden önce RC modelcilerin geldiğini teyid edersen daha güzel olur. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Emre Büyükok Çalışkan Uye Katılım 27 Eyl 2018 Mesajlar 458 Tepkime puanı 840 Yaş 50 Konum izmir İlgi Alanı Uçak 11 May 2024 #8 Youtube'da Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol isimli İtalyan modelci arkadaşın videoları çok faydalı. İzleyebilirsiniz. Tepkiler: Mehmet Kucuksari, Berk Eksin ve Yusuf Enes
Youtube'da Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol isimli İtalyan modelci arkadaşın videoları çok faydalı. İzleyebilirsiniz.