Uçan vatoz yapmışlar

Celalettin Yazkan

RcFanatik
İlgi Alanı
Uçak
Adamlar resmen vatozdan yola çıkıp mükemmel bir uçak yapmışlar yapım aşamalarıda ilginç biraz uzun ama zevkle seyrettim.

iyi seyirler.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Uçan vatoz yapmışlar

Hitlerin biraz daha vakti olsa kesinlikle dünyayı ele geçirecekmiş. Bu hayalet uçak bunu birkez daha gösterdi şahsen bana. :eek:

Uçan vatoz yapmışlar

Hitler bir dahi mi yoksa Şeytan mı hala karar veremedim :rolleyes:

Bu kadar kısa sürede bu kadar çok farklı şeyi yapmak için insanlara ilham vermesi yada baskı ! yapması takdir edilecek bir şey, fakat bir o kadar da korkutucu bir durum.

O zamanlardan hayalet uçak fikrini ortaya atmak ve prototipte olsa yaptırmak nasıl bir şey :eek:

Adam sadece bilimle değil aynı zamanda mistik şeylerle de ilgilenmiş. Mesela ben yıllarca "India Jones" filmlerindeki Hitler ile ilgili konuları sadece senaryo zannederdim. Meğer Hitler kutsal kitap dahil tüm dünyada kazdırmadık yer bırakmamış. Sırf kutsal kitaplarda adı geçen olağanüstü güçe sahip şeyleri belki bulurum diye.

Ynt: Uçan vatoz yapmışlar

siz birde hitlerin gizli silahi Freats X ileyin yoitubta , bu silah ses hizi asan ilk silah ve adamlar yavaslasin diye ugrasmislar cok hizli diye :D

LG-G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mesut AKIN' Alıntı:
siz birde hitlerin gizli silahi Freats X ileyin yoitubta , bu silah ses hizi asan ilk silah ve adamlar yavaslasin diye ugrasmislar cok hizli diye :D
Youtube'da "Freats X" arattım ama bulamadım dersem, ayıp olmaz değil mi :embarras:

yanlis yazmis olabilirim abi!link bulup ekliyorum simdi

hitlerin gizli silahi fritz x

http://m.youtube.com/watch?v=yNDHVjkNuc4

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mesut AKIN' Alıntı:
Bunlar ne böyle kardeşim : Hitler Bombasi, Ilk Balistik füze, Intikam füzesi ve Şelale füzesi.

Allahtan şelale füzesini zayıflık olarak görüp kullanmamışlar, yoksa çok masum insanın canına yanacakmış :(

Mesut AKIN' Alıntı:
Nasıl bir zeka, korku, inancın gücü fakat aynı zamanda da akıl tutulmasıysa bu anlaşılır şey değil...

Uçan vatoz yapmışlar

bu tamamen ölüm korkusu bence, ruslarında o uçakları tankları okadar bombayı nasıl ürettikleri konuşuluyor hep almanlarda yanı şekilde savaşan 2 dev ülkeydi zamanında, bu tarz beşgeselleri çok izlerim , Ruzlar ve almanlar kendi halkını bile öldürmekten çekinmezmiş, yani o ülkede bir bilim adamı iseniz size bunu üret bunu icat et dediklerinde ya ölüm yada bunu icat etme şansınız var sadece , o dönemleri birdaha hiçbir ülke yaşamasın gerçekten çok zor zamanlarmış

Uçan vatoz yapmışlar

Mesut AKIN' Alıntı:
bu tamamen ölüm korkusu bence, ruslarında o uçakları tankları okadar bombayı nasıl ürettikleri konuşuluyor hep almanlarda yanı şekilde savaşan 2 dev ülkeydi zamanında, bu tarz beşgeselleri çok izlerim , Ruzlar ve almanlar kendi halkını bile öldürmekten çekinmezmiş, yani o ülkede bir bilim adamı iseniz size bunu üret bunu icat et dediklerinde ya ölüm yada bunu icat etme şansınız var sadece , o dönemleri birdaha hiçbir ülke yaşamasın gerçekten çok zor zamanlarmış
Söylediklerine aynen katılıyorum üstad. Tek ilavem o dönemde hayırsız bir amaç için kullanılmış olsada Alman milletinde inanılmaz bir mühendislikte olduğu.
Bunu sadece tek bir firma ile eğer yanlış hatırlamıyorsam yıllık 200 milyar dolar ciro elde edebilmesiyle de görebiliyoruz zaten. (Mercedes)

Dünya bir daha görmez umarım böyle günler...