[Urun]: Graupner MZ-12 Pro Kumanda ve Falcon 12 Alici

Bildiğim kadarı ile anteni iç kısımında gömülü çoğu kumanda da zaten iki anten var abi. En azından Spektrum'da kesin varLevent Suberk' Alıntı:Evet fiyatına göre iyi bir kumanda seti. FHSS modulasyon diye okuyunca aklıma Futaba'nın kısa menzilli park flyer kumandaları geldi. Neyse ki çok iyi bir menzili var.
Aslında vericilere bir yatay bir dikey anten konulmalı. Bu şekilde modele yan dönmek veya vericiyi aşağı eğmek gerekmez. Tabii bunu sadece Graupner için söylemiyorum, her marka için geçerli.
Ben hep 500 TL Dolar alıyorum, artıştan etkilenmiyorum, sana da tavsiye ederim abiLevent Suberk' Alıntı:Mz-12 Pro Avrupa'da var. Fiyatı da Türkiye için 166.58 Euro + 30 Euro DHL posta, toplam yaklaşık 196 Euro ediyor. Ancak Euro da Dolar da artıyor. Şu an TL fiyatı 862 TL kadar. Bakalım bu döviz artışı ne kadar devam edecek. Tabii modelciliğe gene de devam edeceğiz.
Fiyattan veya ebattan takılıyor bildiğim kadarı ile. Eskiden çıkarmak için epey uğraştırıp özel belge istiyorlardı, şimdi vergisini bastırınca en azından ürünü alabiliyoruz diye biliyorumLevent Suberk' Alıntı:Gümrüğe takılma konusunu anlayamıyorum. Gümrüğe takılma sebebi ne olabilir bilmiyorum. Sonuçta bir modeli kontrol edeceğiz, frekansı ve çıkış gücü belli zaten.