[Urun]: Thunder Power Magna 5000mAh 6-Cell/6S 22.2V 70C LiPo

miki

Hezarfen Team
Günaydın Herkese :halay:
malum yaz günleri yaklaşmışken adrenalini biraz yükseltelim
thunder power yapmış gene yapacağını özellikle alanda şarj süresi beklemek istemeyenlere yada benim modelim bayılmasın diyenler için insan üstü bir lipo üretmiş :halay:

magna serisi lipo pil özellikleri

- Max Charge: 12C
- Max Charge Current: 60A
- Max Cont. Discharge: 70C
- Max Cont. Current: 350A
- Max Burst: 140C
- Max Burst Current: 700A
- Weight (g): 796
- Dimensions (mm): 49 x 46 x 156
- Connector Type: Bare Wire Leads and JST-XH Balance Connector

fiyat olarak 210$ dolar civarinda :yuppi:

[attachimg=1]

Ekli dosyalar

• TP5000-6SM70.jpg
    TP5000-6SM70.jpg
    11.3 KB · Görülme: 374
Veee beklenen olmuş. Thunder da sonunda STANDARD Balance konnektörüne geçmiş :halay:

Bu arada neden 2 tane Ana güç kablosu var ?? Bunu tam anlamadım :rolleyes: Acaba 12S bağlantı da kolaylık olsun diye mi koydular ??

yok mehmet abi bazı ülkerlede 6s lipo pil yasakmış kargoda bu şekilde 3s diye kayıtlara geçiyor :) o yuzden 3+3 =6s

Bir daha ki alacağım piller belli oldu :laugh:

mustafa temuralay' Alıntı:
yok mehmet abi bazı ülkerlede 6s lipo pil yasakmış kargoda bu şekilde 3s diye kayıtlara geçiyor :) o yuzden 3+3 =6s
Hıım şimdi anladım, teşekkürler Mustafa :)

Teşekkürler Mustafa accık pahalıymış ama değer bence :laugh: :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Teşekkürler Mustafa accık pahalıymış ama değer bence :laugh: :thumbup:

aynen abi birazcık pahalı ama değer gibi 700 a kadar akım verıyor ve 2 dk da şarj oluyor 60 amper bas anında öter doldu diye :halay: :halay:

Pahalı ama kesinlikle değer :)

Bi önceki seri ile arasında balans soketi haricinde bi fark göremedim. Yanlış da görmüş olabilirim.

Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum. Helinin bir kez boğulduğunu görmedim . Tavsiye ederim.

Bunun yanında Optipower pillerden çok iyi. 50c si gens in 65c sine basar.

ERHAN YILMAZ' Alıntı:
Bi önceki seri ile arasında balans soketi haricinde bi fark göremedim. Yanlış da görmüş olabilirim.

Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum. Helinin bir kez boğulduğunu görmedim . Tavsiye ederim.

Bunun yanında Optipower pillerden çok iyi. 50c si gens in 65c sine basar.

yanlış hatırlamıyorsam 12c sarj değeri thunder harici başka pillerde görmedim galiba max5 diye biliyorum tek pile 60a kadar basabılıyor ben ce şarj için süper bir değer

Az önce şakasına aldım yazmıştım ama bu gün sipariş verdik 3 güne elimizde inşallah heralde ilk ben aldım deneyimleri yazarım artık yanlız evdeği şarj makinem power lab 8 ve güç kaynapğım 60A hp accurate modda 5a fazlası seçilmiyo nasıl ayarlıyacağız artık orayıda erhan kardeşim anlatır

Muammer Akbulut' Alıntı:
Az önce şakasına aldım yazmıştım ama bu gün sipariş verdik 3 güne elimizde inşallah heralde ilk ben aldım deneyimleri yazarım artık yanlız evdeği şarj makinem power lab 8 ve güç kaynapğım 60A hp accurate modda 5a fazlası seçilmiyo nasıl ayarlıyacağız artık orayıda erhan kardeşim anlatır

hadi hayırlı olsun abi pillerden yana pişman olmuyacağın kesin sen gelince artılarını anlatmaya başlarsın artık :)
yanlış hatırlamıyorsam accurate mode de amper yükseliyor ama 1c de kayıt etmiş olabilirsin en kolayu usb aparatı var ise elinizde pc ye bağlayarak pc den kendınıze modde leri ayarlayıp kaydedebilirsiniz bir pile 15a bassanız heral de 5 dk da dolmuş olur :)

Hi power disindaki modlarda toplam 10a siniri vardir. İki pile paralel basilacaksa pil basina 5a'dan fazla bastirmaz. High power (3 numarali preset) ile 40a kadar basabilirsiniz, pl8 40a'dan fazla basmaz.
Piller hakkaten sahane, tp kadar hizli dolan-bosalan pil yok vallahi. Xh konnektorlere gectiler ki, tadindan yenmez oldular, ama biraz tuzu fazla iste, cuzdanda tansiyon yapiyo :D

Geçen hafta arkdasim goblini ile havada stop edince çakıldı ve benim piller takılıydı malesef 1 tanesi delindi goblin 700 farame paramparça oldu iniş takımları gitti ve mecbur pil almak zorundaydım piyasada 5000 lik pil malesef backorder bu pillerde aklım kalmıştı 70.000 tl borca 1300 daha ekledik hobi sevdası bu yapacak bişey yok alınacak elimdeki diğer sağlam gens 5000 6s 60C de ilan açtım fazla kullanılmamış en fazla 30 kez şarj olmuştur