www.bilimselyuzme.com

Ürünüm gümrüğe takıldı

kaan bulut

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
7,6 sterlinlik ürün gümrüğe takıldı, 4254 tl vergiler hariç hizmet bedeli talep edildi, aldığım ürün 450 tl lik tail push rod :)

Geçmiş olsun. Model zaten alamıyorduk. Artık yedek parçada alamayacağız.

Biraz şans işi sanıyorum bizim gümrük işleri. Bugün malum diyaloglar üzerine denemek için sipariş verdiğim gözlük de geldi, drone da geldi mesela. Ama ikinci defa sipariş ettiğim gizli kapı menteşeleri gelmiyor geri gidiyor gümrükten.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Biraz şans işi sanıyorum bizim gümrük işleri. Bugün malum diyaloglar üzerine denemek için sipariş verdiğim gözlük de geldi, drone da geldi mesela. Ama ikinci defa sipariş ettiğim gizli kapı menteşeleri gelmiyor geri gidiyor gümrükten.

Sanıyorum ki haklısınız, tamamen şans işi, benim şansıma ufacık bir parça takıldı ve haftalardır çözüm aramakla meşgulüm, facebook vb. Platformlardan eski hobici insanlarla konuşup halletmeye çalışıyorum bu ihtiyacım olan parçayı.

Nerden sipariş verdiniz.
Genelde yunexpress ile gelen kargolar geçiyor. Geçen bı tane firma yunexpress ile gönderiyorum deyip Chima post ile gönderdi şarj aleti almıştım kaldı gümrükte

Nerden sipariş verdiniz.
Genelde yunexpress ile gelen kargolar geçiyor. Geçen bı tane firma yunexpress ile gönderiyorum deyip Chima post ile gönderdi şarj aleti almıştım kaldı gümrükte
Midlandshelicopter den söylemiştim tavsiye üzerine

Nerden sipariş verdiniz.
Postnl den takip ettim ancak gerçek taşıyıcı kim bilmiyorum. Hongkongtan bir taşıyıcı ile Hollanda’ya, başka bir taşıyıcı ile de Hollanda’dan Türkiye’ye geliyor. Çinliler düşük yaz vs isteklere uyuyorlar ancak sigorta yapmanı da istiyorlar. Paket gümrükte takılırsa da geri gidiyor.