Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar. V977'yi metal upgrade yaptım. Fakat heli yerinden kalkmıyor. Son gaza getirdiğimde heli yere basıyor kendini. idle up kapalı ve 4,6 kanal fark etmiyor. Pallerin yönünü ve ana dişliyi değiştirdim sonuç aynı. Bir fikri olan varmı?
Selamlar
Plastik rotoru tekrar takıp denedim sorunsuz havalandı. Metal rotoru sökerken bir şey farkettim palleri tutan vidalar tam sıkmıyor. Sıkmak istediğimde olduğu yerde dönüyor. Aynı vidaları plastik rotorda denedim orda sorunsuz sıktı. Sanırım sorun vidalar tam sıkmadığı için paller doğru açı almıyor.
Çözüm: Tamamen benim hatam. Rotoru toplarken pal tutucuların vida yönlerine dikkat etmediğim için bu sorunu yaşadım arkadaşlar. Resimdeki pal tutucuların vida delikleri tam tersi yöne olması gerekiyor.
Çözüm: Tamamen benim hatam. Rotoru toplarken pal tutucuların vida yönlerine dikkat etmediğim için bu sorunu yaşadım arkadaşlar. Resimdeki pal tutucuların vida delikleri tam tersi yöne olması gerekiyor.