Arda'dan yine bir bomba gib tiyo daha...

, Arda kardeşim , eğer bu videoyu izlemeseydim , ve 3GX'im olsaydı , bu yanlışı o ünite bana yapsaydı , bir kere kesinlikle sen gibi pilotajım olmadığı için kurtaramazdım ve ünite mutlaka kusurlu olurdu artık.Ancak şimdi anladık ki , bu 3GX , aslında tüm ünitelerin de sevmediği gibi , titreşimi sevmiyor.2. el alsak bile son versiyona çevirip default ayarlarına geri döndürüyoruz , (sanıyorum yükleme ile default olmuyor , tüm ayarları gözden geçirip default yapıyoruz) , ve ilk uçuşu yapmadan mutlaka palsiz olarak mümkünse havada olmuyorsa yumuşak zeminde tutarak swashplate hareketlerini kontrol ediyoruz , hem normal hem idle'da...
Ben de minik bir ekleme yapayım , madem konu titreşim , pallerin sıkılık dereceleri mutlaka eşit olmalı , ola ki birisi fazla sıkı , bu aşırı titreşime sebebiyet vereceği için saçmalama riski artar diyebilir miyiz.benim titana bir gün gaz vermiştim , gazı kesince paller tam durmaya yakın , benim heli sanki chicken dance yapmaya başlar gibi skidleri bile yerden kesen bir sarsıntı ile durdu.O günden beri pal sıkılıklarına dikkat etmeye çalışıyorum.
Ellerine , emeğine sağlık abiciğim , sayende daha neler keşfedeceğiz çok merak ediyorum..