www.bilimselyuzme.com

[Video]: Blade 130x Ev İçi Ilk Uçuş

Oğuz Gün

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Heli
Forumdan Kadir arkadaşımızdan hafta içi aldığım Blade 130x i hava kötü olması nedeniyle dar alanda ev içinde hover yaparak deneyebilidim ve videosuna sizlerle paylaşıyorum. Ilk kez kullandığım bir model ve gerçekten her modelcide Olmalı. Tek sorunum pillerini şarj etmek için kendi şarj aleti nerdeyse iki saate yakın bir sürede şarj ediyor. Elimde powerlab 8 şarj aletim ve 6 lı paralel boardum var ama piller 2s OLMASINA rağmen girişleri farklı. Yurt dışında 130x pili için özel paralel board var ama keşke yurtiçinden alabilme şansı olsaydı.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Muzik secimi harika, kontrolde cok net olunca inan sonuna kadar seyrettim Oguz :halay: Ellerine saglik paylasim icin tesekkurler :thumbup:

Daha once ucus videosu paylastin mi hatirlayamadim ama pilotaj seviyesi gayet iyi, nose-in falan tamamen cozulmus, hareketler de cok net %p

130x 1 yildir almamak icin direndigimiz cok guzel bir model, ozellikle de son 2 haftadir dusen $140 fiyati ile. Su kronik sorunlari olmasa 1 sn beklemecegiz ama mCPX BL sonrasi bizi yorar diye vazgecip duruyoruz :laugh: Sadece senin de fark ettin uzere 130 biraz indoor icin sanki buyuk gibi, aman dikkat ;)

Öncelikle modeliniz hayırlı olsun :thumbup:
130x benimde beğendiğim model hatta Şafak arkadaşımızdan alacaktım sonra başkasına gitti ;D
Mehmet abinin de dediği gibi uçuşu bende çok beğendim , nedense ben kapalı alanda noise-in uçuşundan korkuyorum :laugh: Sizi tebrik ederim :halay:

Öncelikle iyi dilekleriniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Foruma yüklediğim ilk uçuş videom. Elimde 450 den montaj bekleyen 700 e kadar tüm modeller mevcut. Ancak Mehmet abi 130x mutlaka elinin altında bulunması gereken bir model. Gercekten verdiği tat diğerleri ile kıyaslanamayacak kadar Apayrı ve cok güzel. Bendeki upgrade siz sadece main gear dan torq tube aktarma dişlisi metal gerisi Fabrikasyon hali ile müthiş kaliteli ve stabil bir model kesinlikle aldığınıza pişman olmazsınız her kurusunun Hakk'ını veren bir model.

130 konusundaki hissiyatini ve aldigin o muazzam hazzi Turker ve ben 1 yildan fazladir 130'nun bir boy kucuk kardesi MCPX BL ile yasiyoruz %p.

Micro'nun nasil bir luks oldugunun farkindayiz ve biz de israrla tum arkadaslara 1 tane Micro tavsiye ediyoruz ;) Hatta bu konuda zamaninda kucuk bir video da hazirlamistik , bu vesileyle onu da hatirlamis olalim :laugh: :lollol:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Video çok güzel, özellikle 0:24 - 0:29 arasını çok beğendim. %p

Aksam aksam yaptık bir delilik, Allah sonunu hayır eylesin :) :)

Anlasabilirsek aşağıdakilerin hepsini set olarak alıyorum. Biri kullanmış ve full Upgradeli, digeri ise yeni ve orjinal ve henuz 20 uçuşu varmış. Yedeklerde yanında hediye :) :)

Bakalım ne olacak :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet abi hazine bulmuşsun hayırlı olsun şimdiden.

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Aksam aksam yaptık bir delilik, Allah sonunu hayır eylesin :) :)

Anlasabilirsek aşağıdakilerin hepsini set olarak alıyorum. Biri kullanmış ve full Upgradeli, digeri ise yeni ve orjinal ve henuz 20 uçuşu varmış. Yedeklerde yanında hediye :) :)

Bakalım ne olacak :)

Mehmet abi valla sana hayranim :) yakinda bir hangara ihtiyacin olacak sanirim :bravo:

Ooo abi supersin [emoji1] al al

Oguz abi supersin zevkle izledim valla

Oğuz Gün' Alıntı:
Mehmet abi hazine bulmuşsun hayırlı olsun şimdiden.
Oldukca riskli bir alisveris olacak, olursa tabiiki :laugh: :D Urun Amerika'da ve kargo kardesime gidecek oradan da bana.... Yani bu is biraz zor ama bakalim :lollol: :lol:

En azindan resimler hosuma gitti, onu paylasmis oluruz en kotu ihtimal ;D

H.ibrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Mehmet abi valla sana hayranim :) yakinda bir hangara ihtiyacin olacak sanirim :bravo:
Sagolasin Ibrahim %p Yok ya benim modellerin hepsi kucuk. Toplasan 1-2 buyuk Heli ancak alir ya da almaz :D

Emre Kaman' Alıntı:
Ooo abi supersin [emoji1] al al
Sen de almistin degil mi Emre, al al diyince aklima geldi :evil: Neden hatirlamakta zorlandim acaba, ucus videosunu henuz gormedigimizden olabilir mi dersin :lollol:

Bu arada Oguz kusura bakma, senin konuyu da epey bir dağıtmış olduk :( :(

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu arada Oguz kusura bakma, senin konuyu da epey bir dağıtmış olduk :( :(

Daha güzel oldu abi konu dağılmaktan cok aksine renklendi. Gizli 130x fan larını ortaya çıkardık :)