Herkese Merhaba
Burak'la bu hafta izinlerimiz tutmadı. Geçen haftada uçamayınca artık bu hafta uçmak istedim.
Sitede paylaşım yapmayınca yaptığım uçuşlardan tat almıyorum, o yüzden sağolsun babam bana eşlik etti. Alanda sicaktan dolayı fazla kalamadık, 3 pil uçtum.
Babam, ilk uçuş videosunu çekti ama modeli sürekli kadrajın içinde tutmayı başarmış.Gerçekten böyle bir video beklemiyordum. Banada sürpriz oldu
Genel Notlar ;
- Model 9.uçuşunda. Sahiplenmeye başladım
X7' ye laf söyletmem.
- Vbar pro'ya geçince, Rasim ve Doğukan'nın tavsiyesi ile bir kaç ince ayar yapabildim.Tic toclardan baya verim aldım.
- Vbar'ın uçuş hissiyatı çok kaliteli , konforlu ve güvenli
hurricaneda modelin oldukça hızlanmasına rağmen kuyruk stabil.
Overspeed manevralarında model kusursuz ilerliyor ve tedirgin etmiyor.
- Tek sorun 10t pinyondan dolayı biraz kafa turum düşük tam verim alamıyorum. Modeli baymamak için biraz çaba sarf ediyorum. Fakat modelde yeni olduğu için fazlada zorlamaya gerek yok.
- İnerken frenleyerekte olsa, ilk overspeed denemelerini yaptım.
İyi Seyirler.
( Tel çekimi olduğu için anca bu kadar kusura bakmayın.
Mutlaka youtube üzerinden ve 1080p izlemenizi tavsiye ederim. )

Burak'la bu hafta izinlerimiz tutmadı. Geçen haftada uçamayınca artık bu hafta uçmak istedim.
Sitede paylaşım yapmayınca yaptığım uçuşlardan tat almıyorum, o yüzden sağolsun babam bana eşlik etti. Alanda sicaktan dolayı fazla kalamadık, 3 pil uçtum.
Babam, ilk uçuş videosunu çekti ama modeli sürekli kadrajın içinde tutmayı başarmış.Gerçekten böyle bir video beklemiyordum. Banada sürpriz oldu

Genel Notlar ;
- Model 9.uçuşunda. Sahiplenmeye başladım
- Vbar pro'ya geçince, Rasim ve Doğukan'nın tavsiyesi ile bir kaç ince ayar yapabildim.Tic toclardan baya verim aldım.
- Vbar'ın uçuş hissiyatı çok kaliteli , konforlu ve güvenli

- Tek sorun 10t pinyondan dolayı biraz kafa turum düşük tam verim alamıyorum. Modeli baymamak için biraz çaba sarf ediyorum. Fakat modelde yeni olduğu için fazlada zorlamaya gerek yok.
- İnerken frenleyerekte olsa, ilk overspeed denemelerini yaptım.
İyi Seyirler.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol