[Video]: Havadan Bakıyoruz =)

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba ara ara bu başlık altında Drone ile yaptığım çekimleri paylaşmaya çalışacağım. Bu hafta Trabzon Arsinde bulunan bir at çiftliğinin havadan otomatik modda çekimini yapmıştım onu paylaştım. Gerçi biraz kötü bir başlangıç olmuş çünkü uçuş öncesi gimbal'ı dengelemesi için kullandığım ağırlığını takmayı unutunca epey titreşimli bir video olmuş ama :embarras: Farkettiğimde çok geçti. Çekim yaptığım yerin konumu güzel olduğu için yine de paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz :saygilar:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Video]: Havadan Bakıyoruz =)

Orası nasıl bir yer öyle :eek: Çiftliğin yeri tek kelime ile Harika :thumbup:

Dediğin gibi gimbalda titreme olmuş ama bence hiç önemli değil. Önemli olan emek çekip bunları çekmek ve paylaşmak :thumbup: Sayende oraya gitmiş kadar olduk, daha ne olsun :RCKolik:

Yeni çalışmaları merakla bekliyoruz %p
 
[Video]: Havadan Bakıyoruz =)

Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. :thumbup:

Gerçekten farklı bir yer bir gün yolunuz düşerse Arsinden sonra 10 km yakın bir dağ yolu çıkıyorsunuz ama gittiğinize değiyor (Reklam gibi oldu ama çiftlikle hiç bir alakam yok :laugh: :D ) Kar mevsiminde de bir gün çıkıp çekim yapmak istiyorum ama orası çok fazla sisli olduğu için doğru zamanı bulmak biraz zor :eek:f: Denk gelirde çekebilirsem onu da paylaşacağım. :saygilar: :RCKolik: