Arkadaşlar S.A herkese ufak tefek malzemeleri farklı farklı kişilerden alma ihtiyacımız oluyor bu durumdada 4-5 farklı kişinin belirlediği fiyatı kabul edebiliyorsunuz. Ben isteklerimi en fazla olumlu yorum almış ve fiyattada en iyi firmalara mesaj atarak %20 indirimli alma yolunu denedim ve başarılı oldum bir video hazırladım sizler için izlerseniz eminim baya işinize yarayacaktır.
Dikkat etmeniz gereken şey aynı üründen abartarak 10-20 adet istemeyin gümrükte kalabilir ürünler ama mesela ben quad için 4 motor ve 6 motor yuvası sipariş ettim gümrükteki memurlar 1 kriter 75 euro limitine bakarlar 2 kriter olarakta 10-15 gibi ihtiyaç fazlası alım yapılmışmı ona bakarlar adamlar açıkçası önlerine o kadar paket geliyorki işin piri olmuşlar teknik konulardanda anlar hala gelmişler anlayıp ona göre gümrüğe kalmalı yada devam etmeli diyorlar.
Umarım ufakta olsa bir fayda sağlamışımdır.
Dikkat etmeniz gereken şey aynı üründen abartarak 10-20 adet istemeyin gümrükte kalabilir ürünler ama mesela ben quad için 4 motor ve 6 motor yuvası sipariş ettim gümrükteki memurlar 1 kriter 75 euro limitine bakarlar 2 kriter olarakta 10-15 gibi ihtiyaç fazlası alım yapılmışmı ona bakarlar adamlar açıkçası önlerine o kadar paket geliyorki işin piri olmuşlar teknik konulardanda anlar hala gelmişler anlayıp ona göre gümrüğe kalmalı yada devam etmeli diyorlar.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Umarım ufakta olsa bir fayda sağlamışımdır.