[Video]: Syma X5c Kutu Açılış Videosu

isasari

Çalışkan Uye
Katılım
22 Şub 2014
Mesajlar
335
Tepkime puanı
307
Yaş
40
Web sitesi
www.isa-sari.com
Az önce elime ulaşan Syma'nın X5c kameralı quadcopteri için hemen bir video çektim ve ardından odada uçurdum. Son derece stabil. Videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Detaylı incelemesini de yakında yapacağım. Umarım beğenirsiniz...

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Video]: Syma X5c Kutu Açılış Videosu

Elinize sağlık Sinan Bey. Öncelikle görüntü çok şık. Üzerinde kamera olması da ayrıca güzel. Fiyat olarak da $60 gözüküyor.

Çok büyük bir beklenti olmadan oyuncak sınıfı güzel bir quadro gibi gözüküyor. Nette baktım, kamera 2M pixsel diyor ama video kısmında muhtemel yine aynı frame tekrarı söz konusu. Bu da görüntünün netliğini etkiliyor.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Dediğim gibi fiyat / performans ilişkisi dikkate alındığında, profesyonel quadrolara hazırlık olarak düşünülebilecek bir ürün. Bir de keşke motorları FIRÇALI olmasaymış, ama o zaman da bu fiyata olmazdı.

Bunlar benim yorumların Sinan Bey, bakalım kullanıcı olarak sizlerin yorumları nasıl olacak ;)
 
[Video]: Syma X5c Kutu Açılış Videosu

Ben teşekkür ederim yorumunuz için. Dediğiniz gibi, çok fazla şey beklememek lazım, ama "fiyatına göre idare eder" diyelim :) Görüntü kalitesi çok da iyi değil, ama 60 Dolarlık bir oyuncaktan pek de iyi bir şey beklememek lazım tabii...

Yakın zamanda bir DJI alma planım var, tabii bütçeyi denkleştirdiğim takdirde.