XLpower Protos 380 Evo Kış Projesi

Tüm forum ekibine merhaba, bugün Eskişehir ekibi olarak bir buluşma yaptık ve bu esnada geçte olsa önceden söz verdiğimiz üzere spirit gt ünitenin Auto rescue modunu gösteren bir video çekme fırsatımız oldu. Aşağıya videyou koyuyorum iyi seyirler.:saygilar:
Model de yeni ünitede tekrar hayırlı olsun kardeşim. :thumbup: Bu seviyeye göre kurtarma özelliği gerçekten de harikaymış ve gayet güzel çalışıyor. :heartxf: Yanlış hatırlamıyorsam Spirit ilk bu özelliği duyurduğunda harici bir GPS ünitesi bağlanıyordu. Bu senin aldığın yeni bir model mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. :rolleyes:

Model de yeni ünitede tekrar hayırlı olsun kardeşim. :thumbup: Bu seviyeye göre kurtarma özelliği gerçekten de harikaymış ve gayet güzel çalışıyor. :heartxf: Yanlış hatırlamıyorsam Spirit ilk bu özelliği duyurduğunda harici bir GPS ünitesi bağlanıyordu. Bu senin aldığın yeni bir model mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum. :rolleyes:
Abi muhtemelen dediğin gibiydi. spirite hala gps bağlanabiliyor ama şuan gps'i kullanım amaçları helikopteri drone gibi havada sabit tutabilmek. Benim radarima GPS siz kurtarma olduğunu söylediklerinde girdiler😂