Burak Savage Bobber çok eğlenceli bir model, şimdiden hayırlı olsun diyeyim
Levent Bey’in paylaştığı adresteki renk şemalarını içeren üç yön görüntüleri bu modelin inşaası için güzel bir referans, plan bulamazsan onları kullanabilirsin.
Mustang ise warbirdler içerisinde en kolay yapılanı ve uçurulanı diyebilirim. Malum pek bir sevildiği için de bolca plan bulma şansın olacaktır. Ama yine de biraz bekle derim, köpük/depron modellerden sonra araya bir tane trainer tarzı dahta bir model inşaatı sıkıştırırsan buradan kazandığın tecrübeyle mustangde daha iyi bir iş çıkartırsın...
Konuyu azcık çarpıtayım

Adana’da otoyolun baraj mahallesinin altından geçtiği bir tünel vardır, bilmem bilir misin... 1988 yada 89 yılıydı sanırım, o tünelin inşaatı için yapılan kazıdan çıkan toprakları bizim apartmanın arkasına yığıp koca koca tepeler yapmışlardı, ben o tepeleri çok severdim, çünkü yaptığım pelikan serbest uçuş planör modelini o tepelerin üstünden atıp uçururdum, hem tepenin yüksekliği hem de kazının derinliği nedeniyle oluşan yükseklik farkı sayesinde birhayli uzun (o zaman için bana dakikalarca gibi gelen

) uçuşlar yapardı modelim, pek bir heyecanlanır mutlu olurdum

videon beni o güzel yıllara götürdü

teşekkür ederim