E
emredel
Guest
Modelcilik kariyerimin 2. modeli ile karşınızdayım 
Tamamen köpükten yapılan ilk modelimi ilk uçuşunda parçaladıktan sonra daha sağlam bir malzeme arayışına girdim ve reklamcılarda forex adıyla satılan metrekaresi 25 tl olan malzemeyi keşfettim darbe ile kırılması çok zor ama biraz esnek bir madde bütün haline getirince tabi o sorunda ortadan kalkıyor
Boyama işlemi ilk uçuştan sonra tekrarlanıcak elimdeki boya yetmedi bir kat daha geçicem
Ayrıca uçağın kuyruk kısmında elevatör hareketi sırasında esnemeler oluyor ne yapmamı tavsiye edersiniz ben 2 tane 6mm kalınlığında çubuklar ile sabitlemeye çalıştım ama hava akışını kestiğini düşünerekten kaldırdım ,şu an fikrim yok
İlk uçuş için servo uzatma kablolarını ve pervanelerimi bekliyorum

Tamamen köpükten yapılan ilk modelimi ilk uçuşunda parçaladıktan sonra daha sağlam bir malzeme arayışına girdim ve reklamcılarda forex adıyla satılan metrekaresi 25 tl olan malzemeyi keşfettim darbe ile kırılması çok zor ama biraz esnek bir madde bütün haline getirince tabi o sorunda ortadan kalkıyor
Boyama işlemi ilk uçuştan sonra tekrarlanıcak elimdeki boya yetmedi bir kat daha geçicem
İlk uçuş için servo uzatma kablolarını ve pervanelerimi bekliyorum

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol