Yeni modelim ALZRC Devil 420

Kayış gerdirme aparatı mı varmış? g380, g570, g700 toplamış biri olarak çokmu gerekliymiş acaba :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
@Özgür Öztürk abi teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Dediğin gibi yaparım inşallah erkenden ulaşır.
Kayış gerdirme aparatı dediğim şey şu parça.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Eğer 3d yapacaksam bunun gerekli olduğunu söylediler. Bu yüzden almam gerek diye düşündüm :D Adam akıllı 3d yapamıyorum ama içim rahat olsun diye aldım.
 
Bende kuyrukğu gerdirmeye yarayan bişey sandım :lol:
 
505liği var. Fakat Sanki model çok ağır gibi yada uçuşu öyle. Yada bana öyle geliyor. :DFarklı bir kanopisi var yeşilli mavili. O kanopi ile daha hoş duruyor.
 
3 ay 3 günün sonunda pillerimiz geldiler.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


2sininde garip bir şekilde 6. Hücreleri 3.94 iken diğer hücreleri 3.85 -+2 civarında değişiyordu. Rodaj yapmak için şarj ettim ve 6. Hücreleri 4.29 oldu. Diğer hücreler 4.20 -+2 Civarlarında. Discharge edip balans moduna aldım. Yine bir şey değişmedi. 6. hücreler hala yüksek gösteriyor. Ama şarj cihazından baktığımda pillerin voltajlarını 4,20 civarı gösteriyor. Şarj cihazım skyrc d100 v2. Şarj cihazı neden balans yapmıyor acaba ve neden buzzerla farklı voltaj gösteriyor?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Buzzer fazla guvenme. Genelde 5,6 Cell yanlış gösterdiğine sahid oldum. :)

Mehmet abi elimde 3 tane buzzer var. Denedim ve bi kahkaha attım :lol: Bir tane buzzer 1 ve 2. Hücreyi yüksek gösteriyor biri 5 ve 6yı diğeri hepsini eşit gösterdi. Sevindim açıkçası :) teşekkür ederim sorun buzzermış.
 
Bangooddan gümrük dahil şekilde almıştım kumanda ve parçaları. 28 günde elime ulaştı. Bu 28 günün 13 günü Türkiye'de geçti. Bir problem yaşamadım. 14.5 lira vergi ödedim. Kutu sanırım hiç açılmamış. 5.82 gümrük vergisi, sunum ücreti falan. Gümrük vergisi çıkmaması lazımdı ama 15 lira hiç tadımı kaçırmadı :D
Tadımı kaçıran şey kumandanın ekranında çizik var. Ama pek üstüne gitmedim. Açarken videoya almıştım. Acaba üzerine gitmelimiyim bangooda yazıp?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Not: Ufak bir pazarlık sonucu Bangood çizikler için 75₺ geri ödeme yaptı.
 
Son düzenleme:
@Ali Haydar GÖK mutlaka bu konuyu banggood a yaz . Genelde böyle durumlarda 3 alternatif sunarlar . Genelde de belli bir oranda para iadesi ile sonuçlanır pazarlık .
Bunun yerine keşke jumper T16 pro alsaydın . Frsky ile anlaşıp open tx e geçebilmişler ve t8sg plustan sonra yeniden multiprotokol transmitter yapmışlar . Bir süredir takip ediyorum oldukça başarılı olduğu konusunda hem fikir olan kullanıcı sayısı ciddi miktarda .
Hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullan .