- Web sitesi
- www.lazersanatevi.com
- İlgi Alanı
- Uçak
Merhaba 
T-Shirt basımı için sipariş verilecek mi? Eğer verilirse ben de bir tane almak istiyorum. Sanırım sipariş için 10 kişiye ihtiyacımız var. Kaldı 9 kişi.
Saygılarımla; Keyifli forumlar.

Edit: @Burak Ağcayazı ve @Ali Emre KAYGIN RcKolik Ankara ekibi olarak sizden de yorum bekliyorum.
-----------------------------------------------------------------
Ön Sipariş Listesi:
1- Selçuk Erdoğmuş
2- Ali Emre Kaygın
3- Yıldıray Peker
4- Özgür Korkmaz
------------------------------------------------------------------
Minimum sipariş adetimiz 10 adettir. Bu sayıya ulaşılması halinde sipariş verilerek, imalat yapılacaktır.
XXS- 4XL Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = 60 TL (KDV Dahil)
5XL Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = 65 TL (KDV Dahil)
6XL-8XL Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = Özel fiyat alınacak
3XS- 7XS Çocuk Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = 60 TL (KDV Dahil) (Bisiklet yaka olacaktır)
NOT: Geçen sene olduğu gibi foruma katkı amaçlı 6 TL bu fiyatların içindedir.
NOT: Kargo için toplu bir anlaşma yapılarak en uygun fiyatta gönderim yapılmaya çalışılacaktır. Mesafe, sipariş adetine bağlı olarak Kargo bedelinin 10-15 TL arasında olması beklenmektedir. Şu aşamada ne yazık ki net bir kargo bedelini sizlerle paylaşamıyoruz.
Kargo bedeli ürün teslimi sirasinda kargo firmasina yapilacaktir.

T-Shirt basımı için sipariş verilecek mi? Eğer verilirse ben de bir tane almak istiyorum. Sanırım sipariş için 10 kişiye ihtiyacımız var. Kaldı 9 kişi.
Saygılarımla; Keyifli forumlar.

Edit: @Burak Ağcayazı ve @Ali Emre KAYGIN RcKolik Ankara ekibi olarak sizden de yorum bekliyorum.
-----------------------------------------------------------------
Ön Sipariş Listesi:
1- Selçuk Erdoğmuş
2- Ali Emre Kaygın
3- Yıldıray Peker
4- Özgür Korkmaz
------------------------------------------------------------------
Minimum sipariş adetimiz 10 adettir. Bu sayıya ulaşılması halinde sipariş verilerek, imalat yapılacaktır.
XXS- 4XL Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = 60 TL (KDV Dahil)
5XL Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = 65 TL (KDV Dahil)
6XL-8XL Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = Özel fiyat alınacak
3XS- 7XS Çocuk Tisört (Her iki tasarım için de geçerli ) = 60 TL (KDV Dahil) (Bisiklet yaka olacaktır)
NOT: Geçen sene olduğu gibi foruma katkı amaçlı 6 TL bu fiyatların içindedir.
NOT: Kargo için toplu bir anlaşma yapılarak en uygun fiyatta gönderim yapılmaya çalışılacaktır. Mesafe, sipariş adetine bağlı olarak Kargo bedelinin 10-15 TL arasında olması beklenmektedir. Şu aşamada ne yazık ki net bir kargo bedelini sizlerle paylaşamıyoruz.
Kargo bedeli ürün teslimi sirasinda kargo firmasina yapilacaktir.
Moderatör tarafında düzenlendi: