Merhabalar
Zagi tarzı bir uçağa stabilizasyon sistemi takılabilir mi ? Alıcı üzerinde aileron ve elevator giriş çıkışlarını nasıl ayarlayabiliriz malum 2 servoyla çalışıyor bunlar yukarı aşağı sağa-sola kumandadan nasıl komut vereceğiz.
Eski uçağım Skywalker 1800mm 'yi terasa indirmeye çalışırken burundan ağır hasar aldım onardım fakat dengesiz uçuyor oyüzden Skywalker X8 almayı düşünüyorum oda zagi tarzı üzerine fpv sistemi ve cyclops storm osd takmayı planlıyorum.
Yapılabilirse RTH modun da yada stabil uçma modunda aşağı yukarı yada sağa sola dönüşleri sistem (Cyclops Storm Osd) nasıl algılayacak . Zagi yada bu tarz 2 servolu modellerle ilgili bir bilgim yok ama merakım çok
Forumda bir kaç konu buldum fakat kafama takılan sorulara cevap bulamadım , eski konular olduğundan tekrar hortlatmakta istemedim
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Zagi tarzı bir uçağa stabilizasyon sistemi takılabilir mi ? Alıcı üzerinde aileron ve elevator giriş çıkışlarını nasıl ayarlayabiliriz malum 2 servoyla çalışıyor bunlar yukarı aşağı sağa-sola kumandadan nasıl komut vereceğiz.
Yapılabilirse RTH modun da yada stabil uçma modunda aşağı yukarı yada sağa sola dönüşleri sistem (Cyclops Storm Osd) nasıl algılayacak . Zagi yada bu tarz 2 servolu modellerle ilgili bir bilgim yok ama merakım çok
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim