Görseller Kocaeli Buluşmaları (Ana Başlık)

Bende şimdi seyrettim Kenan hocam. Full gaz titreşim yok dediğin videoda servolar seğirme yapıyor. Besleme voltajını kontrol edebilirsin. Eğer fazlaysa veya daha önceden fazladan voltaj yediyse servolar bunu yapabiliyor.

Hem ağırlık dengesini elden geçirip, hem kuyruk palini değiştirip tekrar deniyecegim. Düzelmez ise servolar Gartt ds505 servo 14 yıllık servolar. Onları da set olarak degistirecegim.

Bence strateji modeli olabildiğince hafifletmeye çalışmak olmalı.

Giydireceğin Body çok ağır anladığım kadarıyla, o sebeple mi bu ağırlıkla uçuşundan emin olmak istiyorsun da ikinci pili yüklüyorsun ? 🤔

Kabin agirligi 900 gram olan bı scale gövde içerisine giydircem bu kiti. Tek büyük pil koyacak yer yok. Mecbur 2 adet pil koymam lazım. 2 tane 1800 mah pili gövde içerisinde yanlara koyacağım. Pilin on ucuna pilot olarak oğlanın oyuncak ambulans şoförleri oturacak🤣
Ve bu hikaye İshak Parmak abinin kendi projesi olarak geliştirdiği scale modelini bana vermesi ile başladı.
Kit üzerinde Gartt 380 1000kv 380 motoru ve 70a esc vardı. İshak abi tek pili trex 500 Frame içine koymayı planlamış. Alttaki motoru yukarıya döndürmüş. Ama bu 380 motoru trex 500 ü kaldırıldı ama 900 gramlık gövdeyi kaldıramaz di. Ve gövde içerisinde o 70 a esc yanardı. Bu yüzden tekrar align 500 1600kv motor ve soft start özelligi olan platinyum 100 a esc taktım. Pillerde mecbur yanlara koymam gerekti

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol