- İlgi Alanı
- Uçak
Hoşgeldin Evren hocam, tam da özlemeye başlamıştıkBu arada Türkiye'ye gelmeye de az kalmış
![]()
Teşekkürler Admin’im

Hoşgeldin Evren hocam, tam da özlemeye başlamıştıkBu arada Türkiye'ye gelmeye de az kalmış
![]()
Bugün ilk tur tesviyeyi bitirmeyi planlıyorum ki yarın ikinci turu atıp şanslıysam yarın akşam boyamaya geçebileyim![]()
Meğer beyaz renk kullanmak için ne kadar çok sebep varmışBu beyaz astar her iki makette de orda burda kalan bölgesel problemleri ortaya çıkardı, ama ciddi boşluklar ve seviye farkları kapanmış hep, ikinci turda bu bölgeler de gayet güzel olur gibi görünüyor...
@M. Ozan ÖZALTUNOĞLU bence çekinilecek bir durum yok. Burada hepimiz aile içindeyiz, paylaşımınızı mutlaka bekliyoruz.şimdi evdeki statik maketlerime baktım. pehhh dedim.. bunlar statik maket ise, Evren'in kiler ne? onlar statik maket ise bunlar ne!
fotolarını çektim, ama göndermeye utandım
@M. Ozan ÖZALTUNOĞLU bence çekinilecek bir durum yok. Burada hepimiz aile içindeyiz, paylaşımınızı mutlaka bekliyoruz.![]()
Bizleri kırmayıp paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ederiz @M. Ozan ÖZALTUNOĞLUdemez olaydım da demeyeceğim. çünkü biliyorum, bu ortamda kesinlikle düzeyli ve samimiyiz
ama durumu toparlamaya çalışayım![]()
Dr. Kimball'ın yeni bölümünü bekler gibi.. ya da Kara Şimşek'in ya da Voltran'ın.. (eskiler bilir)..
Evren Bey'in yazıları böyle bir halet-i ruhiye yaratıyor!
şimdi evdeki statik maketlerime baktım. pehhh dedim.. bunlar statik maket ise, Evren'in kiler ne? onlar statik maket ise bunlar ne!
fotolarını çektim, ama göndermeye utandım![]()
@Özgür Evren Varol , abi sana şöyle lazerli mazerli bi 3d scanner çalışmalarına mı başlasak?? Başarılı DIY ürünler varmış diyorlar ortamlarda...
demez olaydım da demeyeceğim. çünkü biliyorum, bu ortamda kesinlikle düzeyli ve samimiyiz
ama durumu toparlamaya çalışayım
1/1200 ölçekli Bismarck, U-Boot ve 1/72 (modelini tam hatırlayamadığım) ama yine Alman menşeli olduğunu sandığım bir uçak. birkaç tane daha var ama bunlar gibi yaklaşık. kesinlikle özenli çalışılmış değiller, profesyonellikten çok uzaktalar. kastım buydu. yoksa elbette utanacak bir şey yok, öyle tarif etmişim o anda
merak etmeyin aktif uçmaya başladığım zaman bol bol paylaşım yapıp başınızı ağrıtmak niyetindeyimbiraz zaman alacak sadece..
neyse konuyu üstüme çekmek istemem, dağıtmayalım.. Evren Bey, top sizde, keyifle izliyoruz..
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol