Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neden bukadar sevindiler anlamadım 4 motordan sadece 1 tanesi durmuş ve bu uçmaya engel değilki zaten 3 motor ile bikaç sorti atıyor, model büyüdükçe dertlerde artıyor taşıması yakıt doldurması motorları çalıştırmak ön ayarlar incelemeler vs uzun iş
neden bukadar sevindiler anlamadım 4 motordan sadece 1 tanesi durmuş ve bu uçmaya engel değilki zaten 3 motor ile bikaç sorti atıyor, model büyüdükçe dertlerde artıyor taşıması yakıt doldurması motorları çalıştırmak ön ayarlar incelemeler vs uzun iş
Üstad ben mi yanlış görüyorum acaba diye düşündüm ama sende aynı şeyi söyleyince emin oldum. 4 motordan biri durdu sadece. Bence onlar modeli uçurduklarına seviniyorlar, maiden uçuşu bu uçağın. 4 motordan biri durmuş ne olacak sanki.
Artık ne kadar para ve zaman harcadılarsa sevinç muazzam.
Ben de duran bir motorun calisan uc motora karsi fazla bi olumsuzluk yaratacagini dusunmuyorum ama belli ki sponsor destegi kisitli veya sponsorlari yok Saglam yurek ister abi buyuk parayla oynuyolar.
Bende sim programında bu uçağı kullanıyordum sürekli , ama tabi bu kadar büyü değil
Bunun bir sonraki adımı gerçek uçak olsa gerek, daha ne kalmış biraz daha büyük olsa kumandaya gerek kalmıcak içine oturup içinden kumanda edilecek. Tabi böyle bir durumda kırımı düşünemiyorum