1968 -70 RC Heli Modelciligi

Akan Tekin

acemi helici
İlgi Alanı
Heli
RC Helicopter Invention 1 - Schluter Development Film 1968 to 1970
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

RC Helicopter Invention 2 - Schluter Development Film 1968 to 1970

RC Helicopter Invention 3 - Schluter Development Film 1968 to 1970

1968 -70 RC

Akan bey, cok guzel bir paylasim. Ilk defa bu videolari goruyorum, elinize saglik :bravo:
Henuz ilk video izleyebildim. Gyro olmadan, sabit aci ile nasil 1968 yilinda Heli ucurmuslar derken, 03:30 sonra koptum resmen :lol:
Ilk yarismanin birincisi zannedersem 2-3 mt yukselip sonra dusen kisi. Ozellikle sopa ve ip ile Heli pesinde kosan kisi olmak istemezdim dogrusu :D

Bakalim diger 2 videoda daha neler gorecegiz :laugh:

1968 -70 RC

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Akan bey, cok guzel bir paylasim. Ilk defa bu videolari goruyorum, elinize saglik :bravo:
Henuz ilk video izleyebildim. Gyro olmadan, sabit aci ile nasil 1968 yilinda Heli ucurmuslar derken, 03:30 sonra koptum resmen :lol:
Ilk yarismanin birincisi zannedersem 2-3 mt yukselip sonra dusen kisi. Ozellikle sopa ve ip ile Heli pesinde kosan kisi olmak istemezdim dogrusu :D

Bakalim diger 2 videoda daha neler gorecegiz :laugh:
sopa ve ip te koptum ben :).birde part 2 de 6:45 teki heralde kumanda :lollol:

1968 -70 RC

akan tekin' Alıntı:
sopa ve ip te koptum ben :).birde part 2 de 6:45 teki heralde kumanda :lollol:
Yok o kumanda degil "Info Display Controller" yani kumandadan heliye giden stick hareketlerini gosteriyor. Bizim su an sim programlarindaki koseye koydugumuz kumanda gibi :D

Valla yine bir alman. Amcam 1968 yilinda basladigi modelciligi 2yil sonra 1970 kendi gelistirdigi sistem ile 11,4 km daire cizip, 20 dak havada kalmak suretiyle dunya rekoru kirmis. Gercekten bu kadar kisa sure, bu basariya ancak sapka cikar :saygilar: Bizlerde daha dogrusu ben diyeyim, burada modelciyim diye geciniyorum :-\

İlk Videoyu izlerken koptum resmen :) ne günlermiş bee :laugh:

O zamanlar helici olmak yürek istermiş, yılmadan usanmadan uğraşan bizi bugünlere getiren modelcilere ne kadar teşekkür etsek az. Onlar pes etmiş olsalardı çok çok gerilerde olurduk bence. :saygilar:

Ben bunun onda biri kadar sorunla karşılaşsam kesin atmıştım havluyu. :embarras:

Bu güzel paylaşım için teşekkürler Akan abi. :)

Ancak ilk bölümü izleyebildim. Evet, modelcilik oymuş. Yalnız eli sopalı arkadaşın işi, helikopter kontrolsüz bir şekilde sağa sola saldırmaya başlarsa, odunu kafasına indirmek galiba! :lol:

Ynt: 1968 -70 RC Heli Modelciligi

eli sopalinin bacaklarina paller carpsa vay anam vay dusunmek bile korkutucu

LG-G2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

adam helikopterden çok yoruluyor.kondisyon antrenmanı yapıyodur sopacılar.
bacağı kestiren çok olmuştur. ilk helilerin sadece adı helikoptermiş.zira uçabileni göremedik.

Görüntüler çok komik gibi görünsede , adamların azmine , işlerine gösterdikleri ciddiyete hayran kaldım.... :eek:..Gerçekten boom görevi gören arkadaşında işi çok zormuş, işin ucunda bacaklardan da olmak var ama buna rağmen damlar uğraşıyor , başarıyorlar.....Sadece şapka çıkarıyorum , bizlere örnek olmalı.... :saygilar:

harika cidden paylaşım için teşekkürler. %p