Cengiz merhaba,
Hesabın kısmen yanlış ama sonucun doğru
Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım, Watt güç birimidir, bizim elektrik faturalarında ödediğimiz tüketim ise enerjidir. Enerji güç x zaman olup genellikle kullanılan birimi watt saat (Wh) yada kilowatt saattir (kWh) Evde kullandığımız elektrik enerjisi kWh olarak faturalandırılır. YAni elektriğin 1kw'ı değil 1kWh'i 0.44 TL olmalı (fiyattan yana bilgim yok senin rakamını doğru kabul ediyorum)
Pil için yaptığın hesap da temelde yanlış olmakla birlikte (kullandığın formül güç içindir) kullandığın rakamlar pilin kapasitesini gösterdiği için ulaştığın sonuç doğru sadece birim yanlış. Senin pilinin enerji kapasitesi 24,42 Wh ve eğer içindeki tüm enerjiyi verebilirse 24,42 (Wh) / 1000 (kWh/Wh)* 0,44 (TL/kWh) = 0,01 TL yani 1 kuruş değerinde enerji boşaltabilecek demektir. Ancak bu demek değildir ki sen o pili şarj etmek için 1 kuruşluk enerji harcadın. O pilin içine 1 kuruşluk enerjiyi doldurmak için mutlaka daha fazla enerji harcarsın, işin içine şarj cihazının ve şarj işleminin kendisinin verilmlilikleri vs vs girecektir. Örneğin şu an ben bu satırları yazarken hemen yanıbaşımda bir pil şarj ediyorum ve şarj cihazım aralıklı olarak fanını çalıştırmak zorunda kalıyor, bunun anlamı da sistemden uzaklaştırılması gereken bir ısı olduğudur ki bu ısı da bir atık, aynı zamanda kayıp demektir

Ha şarj işlemi ve şarj cihazı ne verimle çalışır dersen o benim bildiğim birşey değil. Benim bildiğim eğer sahada 4-5 tane 6S 5000mAh (her biri 111 Wh yapıyor) araba aküsünden (12V, 60-65Ah = 720-780 Ah) şarj etmeye kalkarsan ve şarj sırasında arabanın motorunu çalıştırmazsan, uçuş günü sonunda arabanı çalıştıramama ihtimalinin bulunduğudur

inan bana, pil şarjının elektrik faturasına etkisinden daha faydalı bir bilgi bu