250 Quad Yapımı

250 Quad Yapımı

Merhaba arkadaslar aliexpresste su demonte kiti gordum almayida dusunuyorum görüşlerinizi rica ederim. Toplam 169 usd fiyat saticiyla gorusup 2 ye bolerek gondermesi isticem gumruksuz gelmesi icin 19 usd de pazarlik yapariz sizce 150 iyi bir fiyatmi bu malzemeler icin

 
250 Quad Yapımı

Fiyat fena değil. Parçaları ayrı almak istesenizde sanırım bu fiyata yakın bir şey çıkacaktır. Yalnız kontrol kartı Multiwii olarak geliyor. Yeni başlayan birinin ayarlaması kolay olmaz. Yardımcı olmaya çalışırız ama bazen uzaktan yardım yeterli olmayabiliyor.

Size tavsiyem Banggood dan aynı parçaları fiyatları ile kontrol edin. Kontrol kartı olarakta CC3D seçin. Kumanda haricinde uygun bir fiyat çıkacaktır mutlaka.
 
250 Quad Yapımı

Desteğiniz için teşekkür ederim ben zoru seven bir insanım kontrol kartını ayarlarım kafa patlatarakta :mad: olsa diğer parçaları tanımıyorum ama genel olarak ufak bir araştırma yaptım problem olmayacak parçalar galiba ?

Ayrıca;

Arkadaşlar aslında bizim rckolik olarak çok iyi satıcı bağlantısı oluşturabilmemiz pek mümkün bence hani kendi aramızda istediğimiz ortalama parça listeleri yaparak teklifte bulunabilirim ve böylece firmalardan ciddi indirimler yada yedek parça hediyeleri alabiliriz.

Yeni başlayacak arkadaşlarında benim gibi kafası karışmaz 1000 model yada parça arasında kalmazlar internette bilindik sorun çıkmayacak satıcılardan en iyi fiyata genel kabul gören parçalardan quad yada heli alma imkanına kavuşmuş olurlar. Kızılay dağıtmış gibi olur buluşmalarda ama yedek parçalarda avantajlı oluruz.

Hani ben kendi çapımda 17usd den 14 usd ye fiyatı indirebiliyorsam forum olarak ciddi avantajlara sahip olabiliriz bence ama ingilizcesi iyi birisine ihtiyacımız olur teklifler için.
 
250 Quad Yapımı

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Buda benim quadın son hali üzerindeki sabit 12 voltluk,ayarlı 20 volt kadar olan güç dağıtım kartını söktüm,dün cihazı kaldırdıktan 20metre yükseldi ve bağlantı koptu, düştü hiçbirşey olmadı bugün videosunu palaşmaya çalışacağım, o kartı daha kullanmayı düşünmüyorum ayarlı potanstanmıdır bilmem ama kartta bişey çızırdıyor bende üç escyi opto birini becli hale getirip mwc yi öyle besliyorum

Motorlar:Multistar elite 2300 kv
Esc: Afro 12A
Kontol kart: Multiwii SE 2.5
Frame: Zmr 250 CF
 
250 Quad Yapımı

Muhammed selamlar,

Gövden, eğer yanlış görmüyorsam karbon bir gövde. Karbon, radyo sinyallerini keser...
 
250 Quad Yapımı

Ne yapmak gerekir abi anten nasıl konumlandırılmalı sizce
 
250 Quad Yapımı

Gövdenin dışına ve tercihan şuna benzer şekilde :
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
250 Quad Yapımı

abi tamam bu güzelde ben o alıcıyı bidaha kullanmam kds7x kumanda +booster alıcam bu kumandanın potans sapması çok az ve ucuz
 
250 Quad Yapımı

Aksini düşünenler olabilir ama Turnigy kumanda ile yaklaşık 20-30 metre yükseklikteki köpük uçağımı sinyal kaybı ile düşürdükten sonra bir daha yıldızlarımız barışmadı ve kısa zaman sonra elden çıktı. Muhammed potans falan hikaye bence senin güzel bir kumanda alma zamanın gelmiş. Ve ya elindeki kumandaya FrSky modül takarsan durum değişir tabi.
 
250 Quad Yapımı

Frsky modüllü çok iyi oluyor abi , onun yerine kds 7x alıp boosterlamak istiyorum kumandadan fazla bi beklentim yok kullanıcağım özelliklerde belli angle ve horizon mode ve sim kartlı gps tracker takarım son olarak fazlasına gerek yok benim için :RCKolik: