3d baskı rc uçak

Acaba bir gizli havuz mu oluştursak herkesin satın aldığı modelleri paylaştığı diye düşünmedim değil. Etik mi değil. Sonuçta ortada bir emek var korsancılık oluyor ama forumda ücretli simlerin crackleri paylaşılıyor. Bir öte yandan fiyatlar o kadar değil aslinda tamam hazır kit almıyorsun ama sınırsız kit üretebileceğin planları alıyorsun. Bu gün bir arabayı milyon TL verip alabiliyorsun ama milyarlar versende üretim planını alamassın.
yöneticiler ile görüşmek lazım böyle bir şey yapmak için çoğu ücretli tasarımlar telegramda var

PLANEPRINT LEARJET 35 bunu arıyorum bulamadım bir türlü​

Acaba bir gizli havuz mu oluştursak herkesin satın aldığı modelleri paylaştığı diye düşünmedim değil. Etik mi değil. Sonuçta ortada bir emek var korsancılık oluyor ama forumda ücretli simlerin crackleri paylaşılıyor. Bir öte yandan fiyatlar o kadar değil aslinda tamam hazır kit almıyorsun ama sınırsız kit üretebileceğin planları alıyorsun. Bu gün bir arabayı milyon TL verip alabiliyorsun ama milyarlar versende üretim planını alamassın.
Learjet...
İki tane 70mm EDF. 7500
İki tane ESC. 5000
Sekiz servo. 4000
İki tane 6S 4000-5000 mAh pil. 10000
Retract seti. 2500
İki makara LW PLA. 3000
Karbon boru ve çubuklar, pushrodlar, CA vs. 2000
34000 etti

60 dolar çok mu geliyor bu masrafın yanında?

Learjet...
İki tane 70mm EDF. 7500
İki tane ESC. 5000
Sekiz servo. 4000
İki tane 6S 4000-5000 mAh pil. 10000
Retract seti. 2500
İki makara LW PLA. 3000
Karbon boru ve çubuklar, pushrodlar, CA vs. 2000
34000 etti

60 dolar çok mu geliyor bu masrafın yanında?
60 dolar çok gelmiyor aslında ama stl işinde olay çok başka şuan benim bilgisayarımda bulunan ücreti ödeyip aldığım tasarımlar 2-3 tane learjet yapabilir çok rahat şekilde ama gel gelelim hepsi telegrama zamanla düştü

60 dolar çok gelmiyor aslında ama stl işinde olay çok başka şuan benim bilgisayarımda bulunan ücreti ödeyip aldığım tasarımlar 2-3 tane learjet yapabilir çok rahat şekilde ama gel gelelim hepsi telegrama zamanla düştü
Bundan ne anlamalıyım? Zamanla Telegram'a düşecekse para verip almak enayilik mi olur?
Arkadaşlar sizi anlıyorum. Bilgisayarın donanımına binlerce doları gözünü kırpmadan verip yazılıma gelince birkaç yüz doları esirgeyen bir toplumun fertlerisiniz. Bunun maddiyatla da bir ilgisi yok. Beleşin tadı başka oluyor.
Ama bir de kendinizi üretici ekibin yerine koyun. Emeğiniz çalınıyor. EMEK!
Lütfen bağışlayın ama bu tür bir Telegram grubunda sırf bulunmak bile hırsızlığa teşebbüstür.