Two Trees Bluer V3 90p modeli yazıcının. Stok donanım üzerinde bir yükseltme yok. Sorun şöyle; dilimleyiciden(Cura) normal bir şekilde ayarları, sıcaklığı, ebatı, tabla konumunu ayarlıyorum. Makine g-kod'u çalıştırırken tablayı -atıyorum 80*80 mm şeklinde- minicik bir ebat girilmiş davranıyor,"first line" diye geçen düzeltme çizgisinden itibaren hata yapıyor, first line'ı kısa çiziyor. Ardından modeli tablanın ortasına değil de sol alt tarafta baskıya başlıyor. Ekstruder'ın ise durumdan hiç haberi yok 1:1 modele basacağı kadar ki malzemeyi basıyor ufacık modele
. Dolayısıyla baskı tamamen telef oluyor. Move menüsünden hareket ettirmede ise herhangi bir problem yok, tablanın her noktasına geçiliyor.
Yazıcıya firmware'i yeniden yükleme, Cura'da profili tekrar oluşturma, ayarlar ile oynayarak ebatı doğrultma derken bir makarayı yarı ettim resmen.
Ne yapabilirim şu an?
Yazıcıya firmware'i yeniden yükleme, Cura'da profili tekrar oluşturma, ayarlar ile oynayarak ebatı doğrultma derken bir makarayı yarı ettim resmen.
Ne yapabilirim şu an?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol