Video 700 heli Uçuşlarım

Ellerine sağlık kardeşim, keyifle takip ediyoruz.Her geçen gün daha iyiye gidiyorsun tebrik ederim.:thumbup::thumbup::halay::halay:
Trex 700 de baya uğurlu geldi ,maşallah diyelim nazarımız değmesin.:halay::halay:
 
Mehmet Abi,

Keskin pitch curve egrisi ve yuksek acı ile modele daha fazla agresiflik geldi. Hareketlerde daha tok pal sesi alıyorum ve hareketlerde keskinlik artışı var. Ama kontrolde bir o kadar zorlaşıyor. Yayinladigim son iki videoda 11.5 seviyerine çektim, soft bir eğri ile ayarlama yaptım. Kendime göre bir takım denemeler yapiyorum şuan. Düşük acı ve duze yakın bir curve egrisi ile bazı harketlerin cikisi daha rahat oluyor ozellikle invert yere yakinda stres azalıyor, ama yinede daha agresif tarz ilgimi çekmekte. Özel ayarlarımda yuksek acı her zaman kayıtlı ara sıra kullanım yapmayi düşünüyorum.
 
Dincer aci degeri, pitch curve egrisi derken, kumandadaki ayarlardan bahsetmiyorsun degil mi? Hangi uniteyi kullaniyorsun?
 
Trex de dişliyi değiştirdik yola devam, bu hafta rahatsızdım ilaç kullanımı vs az kalsın bir hareketten çıkamayıp sağlam çakıyordum modeli. sim çalışmaları sayesinde ani bir refleks ile durumu idare ettim. :saygilar:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

 
Öncelikle tüm günün yorgunluğuna rağmen, gün sonunda böyle bir uçuş için tekrar tebrik ederiz %p

04:30 daki o kendine en yakın olduğu andaki modelin rüzgarını biz bile 300 mt geriden hissettik @Dinçer SARIEREN :eek: Aman dikkat kardeşim.

Hep dediğimiz gibi "Modellerimiz bize uzak, allaha yakın olsun" ;D
 
Son düzenleme: