Video Aceminin İlk Uçuşları :) (Ali Haydar Gök)

Amcamın yeni aldığı modelin kaba ayarlarını yaptık. İlk 550 uçuşum oldu :D 450den çok daha kolay ve rahat uçuyor sağa sola kaçmıyor. Hoşuma gitti tabi :D Amcamda biraz kullandı. Tehlikeli bi deneme yaptık diyelim. Neyse ki kazasız belasız geldik eve :thumbup:

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ali Haydar , amcan hiç simülasyon kullandı mı , cesaretinize hayran kaldım :laugh: Neyse ki kazasız ,belasız eve dönmüşsünüz :RCKolik:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK
Amcam uçak uçuruyor. Bundan önce uçak uçurmuştu. Simde biraz oynamış ama çalışmış diyemem :) Uçak uçurduğu için biraz daha cesaretliydim ama video sonunda cesaret falan kalmadı açıkçası
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Ali Haydar güzel uçuyorsun, kontrollüsün herşey tamam gibi ama uçuş için seçtiğin alan çok tehlikeli kardeşim, alttan arabalar geçiyor belki çok yoğun bir yol değildir ama bence orda uçma, senin hatan olmasa bile bir kazaya sebebiyet verebilirsin. Helikoptere bakıcam diye sürüş konsatrasyonunu kaybedenler olabilir. Kendine güvenmen çok güzel ama uçuş sırasında bütün herşey senin kontrolünde değil ufak bir elektronik arızası bile o yolda geri dönülmesi zor sonuçlar doğurabilir kardeşim. Allah kaza bela vermesin ama kaza çoğu zaman geliyorum demez. Kırımsız güvenli uçuşlar :saygilar:
 
Mustafa abi haklısın :)Akyazıda aramadığımız yer kalmadı :D 1saat dolaştık desem yalan olmaz. Buranın yolu çok güzel ama yarım saat 45 dakika orada kaldık 3 araba gördük. İki tanesi bizim yoldan geçti. Yani yolun güzelliği işlek bi yer hissi vermesin :) Orası baya sakindi. Yer olarak pek iyi değil ama orası beğenildi orada uçtuk.
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Sizlerin bu ilerleyişini ve heycanınıza tanık oldukça Model uçakta kırım yapmak için bile heyecanlanmak güzel bi his :) ama sabır ben daha yolun çok başındayım, lipo pil değerleri uçak isimleri motor güçleri isimleri uçak terimleri kumanda isimleri malzeme isimleri ne ne işe yarar kısaltma terimleri ooooooo daha çok okumam gereken yazı var ???
 
Arkadaşlar gerçekten çok şanslısınız! Ben bu hobiye hep "çok pahalı", "bu işle uğraşanlar çok zengin, belli", "burunlarından kıl aldırmıyorlar" vs gibi sebeplerle gereksiz yere on yıllarca uzak kaldım. Taa ki bu forumda da değerli katkıları olan @Mehmet Sarıkaya ile şahsen tanışana kadar. Gözümün önünde 2 saatte deprondan bir uçak yaptı ve uçurdu. İlk onun tavsiyeleri ile araştırmalara başladım. Yabancı dil bilene İnternet derya deniz. Neyse ki iki dil biliyorum ve her şeyi kendi başıma öğrenmek zorunda kaldım. Kestirmeye girmek için belki bir iki kez Mehmet abiyi telefonla aramışımdır. Bu forum son zamanlarda çok ciddi anlamda bilgi deposu haline geldi. Farklı konular için yabancı dilde farklı forumları incelemek gerekirken artık neredeyse bu forumdaki arkadaşların paylaşımları en azından nereden başlamakta gerektiğine dair ve hatta tek başına dahi yeterli hale geldi.
Hakikaten çok şanslısınız...